Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija Excalibur

likes my sword, then come take Excalibur.
Player
1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 15 OOC, 24 IC
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h
5. Vaš Discord: ilija.excalibur
6. Vaše ingame ime: Ilija Excalibur
7. Vaš ID: 40471

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) - pre svega, bio sam high command u vecinu bandi, tako da imam iskustva, takodje sam jako aktivan i pametan, radim profesionalo, kada bi ja postao lider, organizacija bi bila naj dominantnija od svih, imali bi dobre turfere, iskusne igrace, i jako iskusnu high commandu, koju sam vec pripremo ! ja kao buduci lider necu biti kao ostali, ja cu biti strog, ali idalje bi ova organizacija bila zanimljivo mesto

kao lider ballasa, svaka greska do najsitnije bi bila sankcionisana , sto bi smanjilo sansu za warnove i probleme !

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Dogovori sa drugom bandom - tokom noci, sa ljudima iz druge bande bi se dogovorili za tajni sastanak gde bi pricali o saradnji i buducim planovima ( na primer zajednickim talackim situacijama itd.. )

-Dostava oruzija pod pratnjom.

-Rangiranje sa RP znacenjem - svaki rank bi imao svoju ulogu, na primer, OG bi bio neko ko je dugo u organizaciji i ko je aktivan, graffiti team bi bio neko ko bi isao i sprejao grafite od drugih banda, to bi povecalo udubljenje RP-a

-Obuke kroz RP - Svakom novom clanu bi se objasnilo sta i kako ide, naravno uz RP, ne bih rekao " Evo ti puska i idi da robas " Nego bih ja ili neki drugi od High Command-e obajsnio sve uz RP

Sve ovo bi povecalo RP na maksimum, sto bi bilo zanimljivo da vidimo, ja kao lider bi se trudio najvise da to tako odrzim !

HVALA NA ODVOJENOM VREMENU ADMINISTRACIJO !!!

Ilija Excalibur
40471

Status
Not open for further replies.
Top Bottom