Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za - The Ballas Gang | Yusuf Choppa

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Lider za The Ballas Gang
1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: +3h
5. Vaš Discord: jusuf0909
6. Vaše ingame ime: Yusuf Choppa
7. Vaš ID: 41677

Dodatne informacije

1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Od kad sam poceo da igram na ovom projektu izrazio sam zelju i interesovanje prema crime organizacijama. Konstatno sam aktivan na serveru i zeleo sam da mi se ukaze prilika da postanem lider neke crime organizacije. Dosta dobro poznajem pravila i iskoristio bih moje iskustvo u crime organizacijama i poznavanje pravila kako bi maksimalno poboljsao Role Play u njoj.

Ja sam osoba koja je konstatno u crime organizacijama. Bio sam u svim crime organizacijama na serveru i stekao sam dosta iskustva u njima generalno kao clan crime organizacije i kao HC. Najvise vremena u crime organizacijama provodio sam kao clan Ballasa i zeleo bih jedan dan da ih vodim ne samo kao HC nego vec kao i njihov lider.

Proveo sam dosta vremena kao clan Ballasa i video sam dosta dobrih i losih stavri. Neke od njih bi iskorstio i pokusao da ih poboljsam radi poboljsanja moje organizacije, a sve greske bih pokusao da ispravim i da se potrudim da se ne ponavljaju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ja bih se potrudio da moja organizacije bude upamcena kao organizacija koja bi uteravala strah u kosti svakome ko je bude spomenuo.
Imam vec spremnu High Command-u koja se sastoji od mojih bliskih prijatelja i dosta disciplinovanih ljudi koji poznaju pravila i znaju sta trebaju a sta ne trebaju da rade. Ako mene u slucaju nebi bilo znam da je organizacija u dobrim rukama jer su i oni sami bili duze vreme u Ballasima i drugim crime organizacijama zato imaju moje potpuno poverenje.

Rankovi:
1.Suspend
2.Suspend 48h
3.Suspend 24h
4. Newbie
5.Gangster
6.Grafiti team
7.Gheto Cleaner
8.Grafiti team Leader
9. Turfer
10.Chapo
11.Pocetni Kuronja
12.Kuronja
13.Glavni Kuronja

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas Gang koji će se održati u nedelju 29.06.2025 sa početkom u 18h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom