Lider za The Ballas Gang
1. Vaše ime IRL: Jusuf2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: +3h
5. Vaš Discord: jusuf0909
6. Vaše ingame ime: Yusuf Choppa
7. Vaš ID: 41677
Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): 1. Lider za: The Ballas Gang
Od kad sam poceo da igram na ovom projektu izrazio sam zelju i interesovanje prema crime organizacijama. Konstatno sam aktivan na serveru i zeleo sam da mi se ukaze prilika da postanem lider neke crime organizacije. Dosta dobro poznajem pravila i iskoristio bih moje iskustvo u crime organizacijama i poznavanje pravila kako bi maksimalno poboljsao Role Play u njoj.
Ja sam osoba koja je konstatno u crime organizacijama. Bio sam u svim crime organizacijama na serveru i stekao sam dosta iskustva u njima generalno kao clan crime organizacije i kao HC. Najvise vremena u crime organizacijama provodio sam kao clan Ballasa i zeleo bih jedan dan da ih vodim ne samo kao HC nego vec kao i njihov lider.
Proveo sam dosta vremena kao clan Ballasa i video sam dosta dobrih i losih stavri. Neke od njih bi iskorstio i pokusao da ih poboljsam radi poboljsanja moje organizacije, a sve greske bih pokusao da ispravim i da se potrudim da se ne ponavljaju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ja bih se potrudio da moja organizacije bude upamcena kao organizacija koja bi uteravala strah u kosti svakome ko je bude spomenuo.
Imam vec spremnu High Command-u koja se sastoji od mojih bliskih prijatelja i dosta disciplinovanih ljudi koji poznaju pravila i znaju sta trebaju a sta ne trebaju da rade. Ako mene u slucaju nebi bilo znam da je organizacija u dobrim rukama jer su i oni sami bili duze vreme u Ballasima i drugim crime organizacijama zato imaju moje potpuno poverenje.
Rankovi:
1.Suspend
2.Suspend 48h
3.Suspend 24h
4. Newbie
5.Gangster
6.Grafiti team
7.Gheto Cleaner
8.Grafiti team Leader
9. Turfer
10.Chapo
11.Pocetni Kuronja
12.Kuronja
13.Glavni Kuronja
Ja sam osoba koja je konstatno u crime organizacijama. Bio sam u svim crime organizacijama na serveru i stekao sam dosta iskustva u njima generalno kao clan crime organizacije i kao HC. Najvise vremena u crime organizacijama provodio sam kao clan Ballasa i zeleo bih jedan dan da ih vodim ne samo kao HC nego vec kao i njihov lider.
Proveo sam dosta vremena kao clan Ballasa i video sam dosta dobrih i losih stavri. Neke od njih bi iskorstio i pokusao da ih poboljsam radi poboljsanja moje organizacije, a sve greske bih pokusao da ispravim i da se potrudim da se ne ponavljaju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ja bih se potrudio da moja organizacije bude upamcena kao organizacija koja bi uteravala strah u kosti svakome ko je bude spomenuo.
Imam vec spremnu High Command-u koja se sastoji od mojih bliskih prijatelja i dosta disciplinovanih ljudi koji poznaju pravila i znaju sta trebaju a sta ne trebaju da rade. Ako mene u slucaju nebi bilo znam da je organizacija u dobrim rukama jer su i oni sami bili duze vreme u Ballasima i drugim crime organizacijama zato imaju moje potpuno poverenje.
Rankovi:
1.Suspend
2.Suspend 48h
3.Suspend 24h
4. Newbie
5.Gangster
6.Grafiti team
7.Gheto Cleaner
8.Grafiti team Leader
9. Turfer
10.Chapo
11.Pocetni Kuronja