Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Strahinja
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosjek online po danu: 2-8 sati
5. Vaš Discord:Strahinja7
6. Vaše ingame ime:Strahinja Verstappen
7. Vaš ID:39752

Dodatne informacije

1. Lider za Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) 1)Prosao sam kroz sve kriminalne organizacije te sam u nekim bio HC te smatram da imam iskustva.Gledao sam Lidere kako ih vode te sam ucio na njihovim greskama to jest sta je dobro odradjeno,a sta nije dobro odradjeno. 2)Imam iza sebe spreman HC koji bi pomagao na akcijama te smatram da ne bi bilo nikakvih problema te bi mi govorili sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno 3)Hteo bih napraviti organizaciju koja bi pobedjivala na akcijama te bila upamcena jednog dana dok budem lider.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Sastanke bi odrzavao 2 puta nedeljno da popricam sa clanovima da mi kazu da li imaju neku zamerku i sta bi poboljsali u organizaciji. Da bi usli u organizaciju ljudi bi morali namanje imati 7 godina u gradu i da znaju pravila grada kao i geto pravila da bi usli u organizaciju. Za ljude koji su aktivni njima bi delio Rank Up i delicu bonuse na kraju nedelje onim ljudima koji budu aktivni. Zamenici i Hc bi mi pomagali u vodjenju organizacije te bi mi davali savete za poboljsanje organizacije. Bio bi odlican odnos izmedju Lidera i ostalih clanova organizacije,a ne ja kao lider da se isticem od drugih. Ja i Hc bi detaljno ispitivali ljude pri ulasku u organizacju jer bih time smanjio krsenje pravila i poboljsao bih Rp u samoj organizacjji cime bi izbegao warnove na organizaciju i pokusao drzati bandu uspesno 2 mandata. Toksicnost bi bila zabranjena u organizaciji i vredjanje izmedju clanova te bi kaznjavao suspendom ili warnom one ljude koji budu toksicni i koji budu vredjali u organizacij. Srecno svim kandidatima.Strahinja Verstappen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom