Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Excalibur

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:7-12H
5. Vaš Discord:gagi1235
6. Vaše ingame ime:Lazar Holloway
7. Vaš ID:33059

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Želim postati Lider organizacije The Ballas Gang jer smatram da posjedujem sve potrebne kvalitete da ovu organizaciju vodim odgovorno, efikasno i s jasnom vizijom. Imam iskustvo, odlučnost i sposobnost da okupim tim ljudi koji će ozbiljno pristupiti RP-u i zajedno sa mnom izgraditi stabilnu, aktivnu i poštovanu kriminalnu organizaciju na serveru.

Smatram da sam sposoban za ovu ulogu jer razumijem kako funkcionira organizacija – kako s RP strane, tako i s aspekta vođenja tima. Znam donositi brze i promišljene odluke, održavati red i disciplinu među članovima, te motivirati ekipu da zajedno radimo ka zajedničkim ciljevima.

Moj cilj kao Lidera je da The Ballas Gang vratim na mapu kao ozbiljnu organizaciju koju ostale bande i frakcije poštuju – ne kroz provokacije ili kršenje pravila, već kroz kvalitetan RP, organizovane akcije i dobro strukturiran interni sistem. Planiram uvesti jasnu hijerarhiju, dnevne aktivnosti, treninge i taktički pristup svakoj situaciji.

The Ballas Gang zaslužuje vođu koji zna šta radi, koji ima poštovanje prema serveru, pravilima i ljudima unutar zajednice. Siguran sam da mogu biti upravo ta osoba i dati sve od sebe kako bih ovu organizaciju vodio uspješno, dugoročno i na visokom nivou.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.:
Jedan od ključnih koraka za poboljšanje RP-a u organizaciji jeste da se članovi pažljivo biraju. U The Ballas Gang ću primati isključivo aktivne igrače koji poznaju pravila servera i imaju iskustva u RP-u. Neću tolerisati članove koji ulaze samo radi broja ili bez osnovnog znanja – organizacija mora da funkcioniše kao tim u kojem svi znaju svoju ulogu i poštuju hijerarhiju.

Od samog početka ću postaviti jasan sistem – svi novi članovi prolaze kroz kratak IC i OOC intervju, gdje se proverava njihova aktivnost, RP znanje i ponašanje. Tako gradimo temelj koji će omogućiti da svaki član doprinosi, a ne da koči organizaciju.

Pored toga, moj cilj je da u organizaciji vlada dobra i zdrava atmosfera. To znači međusobno poštovanje među članovima, zajedničke akcije, komunikacija bez konflikata i prostor da svi uživaju u RP-u. Ako su ljudi aktivni, ozbiljni i motivisani, atmosfera se sama gradi – i zato je moj fokus da okružim sebe ljudima koji žele da doprinesu.

U takvom okruženju RP postaje prirodan, zanimljiv i stalan – bez potrebe za forsiranjem. Organizacija ne treba da bude samo “banda na papiru”, već pravi tim koji diše kao jedno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom