1. Vaše ime u RL : Matej Durin
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT (+1)
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-7h
5. Vaš Discord : zizidurrin
6. Vaše ime u igri : zizii asencio
7. Vaš ID: 47262
1. Vođa za Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Imam mnogo iskustva u Crime-u i mislim da sam ja sposoban voditi organizaciju poput Ballasa.
2.2 Aktivan sam na serveru pa zato imam volju da i budem 12h u gradu ako treba samo da pomažem svojim mafijašima u akcijama i talačkim situacijama.
2.3 Želim da dokažem ljudima koji nisu verovali u mene prije da mogu da uzmem tako veliku ulogu i da im pokažem da i ja mogu voditi neku organizaciju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Svaki čovjek koji uđe u organizaciju mora da zna osnovna pravila i geto pravila.
3.2 Napravit ću najbolji Grafiti i Turf tim koji može uzmemo što više grafita i više teritorija da bi bila najveća kriminalna organizacija u gradu.
3.3 Delio bih bonuse poslije svake akcije da bi moji mafijaši imali veću volju za radom i akcijama .
Rankovi:
13. Big Boss
12. Consigliere
11. Turf team leader
======HC=======
10. O.G
9. Turfer
8. Grafiti team leader
7. Grafiti senior
6. Grafiti team member
5. Gheto robber
4. Gheto Senior
3. Gheto Boy
2. Gheto Kid
1. Suspend
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT (+1)
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-7h
5. Vaš Discord : zizidurrin
6. Vaše ime u igri : zizii asencio
7. Vaš ID: 47262
1. Vođa za Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Imam mnogo iskustva u Crime-u i mislim da sam ja sposoban voditi organizaciju poput Ballasa.
2.2 Aktivan sam na serveru pa zato imam volju da i budem 12h u gradu ako treba samo da pomažem svojim mafijašima u akcijama i talačkim situacijama.
2.3 Želim da dokažem ljudima koji nisu verovali u mene prije da mogu da uzmem tako veliku ulogu i da im pokažem da i ja mogu voditi neku organizaciju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Svaki čovjek koji uđe u organizaciju mora da zna osnovna pravila i geto pravila.
3.2 Napravit ću najbolji Grafiti i Turf tim koji može uzmemo što više grafita i više teritorija da bi bila najveća kriminalna organizacija u gradu.
3.3 Delio bih bonuse poslije svake akcije da bi moji mafijaši imali veću volju za radom i akcijama .
Rankovi:
13. Big Boss
12. Consigliere
11. Turf team leader
======HC=======
10. O.G
9. Turfer
8. Grafiti team leader
7. Grafiti senior
6. Grafiti team member
5. Gheto robber
4. Gheto Senior