Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84
Players nickname
Mark Obama
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 22, 2025
Time of violation
13:20
Proofs
https://imgur.com/a/yj9Rfqe

Mark Obama

Player
Player
Zdravo. Prije par dana sam blacklistovan iz organizacije Fib. Smatram da sam blacklistovan bez razloga i da je blacklista od 30 dana previse.
Blacklistovan od strane id: 18183

Last edited:

Ognjen Cancelo

Player
Player
E ovako pauza za rucak je oc druga stvar mark je pustao muziku na eventu a za tebe fikus prekrsio si pravilo mg i zeznuo dokaz time zato ti je data blacklista. Hvala

Mark Obama

Player
Player
Na eventu koji nema parametar i radio earrape
Eh vidi sad ovako posto vidim da si dobio HC preko veze i da nemas pojma sta radis pod broj 1 ne smijes me kickati iz org u sred eventa a kao drugo mogao si dati neko upozorenja ili me reportati kao sto su ostali policajci za to dobili earrape ili pustanje muzike, takodjer to je mogao biti report samo na mene a ne na citavu org. Hvala!
A pauza za rucak ti moze biti i ingame ako nisi znao kroz roleplay isto imas potrebu da jedes tako da ne znam o cemu dalje da pricamo.

Rinn Strix

Player
Player
Eh vidi sad ovako posto vidim da si dobio HC preko veze i da nemas pojma sta radis pod broj 1 ne smijes me kickati iz org u sred eventa a kao drugo mogao si dati neko upozorenja ili me reportati kao sto su ostali policajci za to dobili earrape ili pustanje muzike, takodjer to je mogao biti report samo na mene a ne na citavu org. Hvala!
A pauza za rucak ti moze biti i ingame ako nisi znao kroz roleplay isto imas potrebu da jedes tako da ne znam o cemu dalje da pricamo.
Validan razlog

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

Hamdo Obama

Player
Player
I ja sam dobio zbog "izgubljenog povjerenja leadera" zato sto leader misli da sam ja marku pomogao za ove slike sto je objavio.
Zamolio bih vas kao curator da proverite stanje u Organizaciji i Detaljno razloge Blacklisti u fibu ...

Last edited:

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

Zamjenik ima pravo dati vam blacklistu ako je lider suglasan s tim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom