Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lucian Lucchese
Suspect ID
8915
Date of violation
May 18, 2022
Time of violation
04:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IObIg5olvWk&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
snimak koji prilazem u proof je sa ADM Radeon adrenalin software instant replay ali Vam prilazem sa strima celokupnu situaciju kako bi imali uvid u celu situaciju. Ovo radim jer su mi rekli u administraciji konkretno Knele Drill da ne moze snimak sa strima.

na ovom linku cela situacija

CpbuH

Player
Player
snimak koji sam stavio u proof je snimljen po preporuci administracije u AMD Software adrenalin INSTANT REPLAY a video sa strima sam okacio i postavio u objasnjenju kao dodatni info na uvid administraciji na celokupnu situaciju. Snimak nije snimljen sa OBS
6.10 Zabranjeno je premestanje IC situacije u OOC Zabrana 1-7 dana
a ovim se dokazuje strim snajp i nameran progon od strane nekih ljudi sa servera i molim za reakciju

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
snimak koji sam stavio u proof je snimljen po preporuci administracije u AMD Software adrenalin INSTANT REPLAY a video sa strima sam okacio i postavio u objasnjenju kao dodatni info na uvid administraciji na celokupnu situaciju. Snimak nije snimljen sa OBS
6.10 Zabranjeno je premestanje IC situacije u OOC Zabrana 1-7 dana
a ovim se dokazuje strim snajp i nameran progon od strane nekih ljudi sa servera i molim za reakciju
Ako u pravilu pise snimanje OBS-om ne racuna se samo OBS program u to nego svi ostali programi koji ne snimaju sve slojeve, OBS je samo primer.

CpbuH

Player
Player
a meni rekli iz administracije kako i preko cega da napravim prijavu, a ti jos trazis na mojoj prijavi da ti ja odgovaram LOL hahahhaha kolko sam ja onda jak kao igrac da ti u pola 6 izjutra kmecis kao curica hahahha stvarno sam pocastvovan i ne znam cime sam ja to zasluzio

CpbuH

Player
Player
jos gospodin pravi dodatne accounte kako bi laznim uticajem probao da ublazi svoj neuspeh kako in game tako i off game, jer se bavi samnom kao najvecim klosarom i jadnikom na grand roleplay serveru. stavi curo prst na celo pa se zapitaj kolka je tvoja onda vrednost ako ja sam za sebe kazem da sam NAJveci jadnik i bednik na serveru i molim administraciju da gospodina nauci pravila. a ako imas problema devojko u RL pozivam te da vaspitanje koje si ponela iz kuce istreses na moj trovo chat i da se potrudis da budes kreativna (obracam se i gospodinu i devojci jer zbog 2 accounta imam takvu predpostavku)

maisony9

:)
Player
druze ako je snimak sa strima sto vidim da jeste, kada STRIMUJES na OBS snimaju se svi slojevi.
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV ne smije biti editovan/trimovan
  • POV mora prikazivati cijeli događaj
  • Generalno pravilo 6.17
    Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.
  • POV u Proofs koji je snimljen sa AMD-om mora prikazivati početak događaja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom