Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija | Boca Sallamanca | 75831

Rejected
Status
Not open for further replies.

Boca Salamanca

Player
Player
Ime: Bocaa Salamanca
Pol: Musko
Starost: 10 godina
Rasa: Belac
Mesto Rodjenja: Srbija
Nacionalnost: Srbin, Crno Gorac
Otac: Stefan Ristić
Majka: Teodora Ristić
Tezina: 102 Kg
Visina: 200cm
Boja ociju: Plavo-Smedja
Boja Kose: Crno-Plava
Tetovaze: Ledja, Leva ruka, Desna ruka
Prednosti: Brz, Mudar, Vestina, Snazan, Opasan Vozac, Sposobnost
Slabosti: Niske brunete i Kratki Zivci

Zivotna prica:
Zovem se Boca. I to je sve. Niko nikada nije pitao za moje pravo ime, i to mi je odgovaralo. Tako su me zvali od kad znam za sebe, i to je jednostavno ostalo. Niko nije pitao za više. Bio sam onaj tip što je stalno nešto rastavljao. Kasetofone, satove, televizore… sve što je imalo dugmiće. Oduvek mi je bilo zanimljivo da shvatim kako nešto funkcioniše, kako sve može da se popraviti.
Nakon srednje škole, nisam znao šta da radim. Nisu me zanimali fakulteti, pa sam krenuo da radim u radionici. Popravljao sam bicikle, pa motorna vozila, i to mi je bilo dovoljno. Znao sam da neću ostati zauvek, ali je to bio dobar početak. Međutim, ubrzo sam se dosadio. Nisam voleo da budem vezan za jedno mesto. Onda sam prešao na gradilište. Nosio sam cigle, mešao cement, radio na visini – i bilo je to to. Zvuči kao jednostavan posao, ali daje ti neku vrstu slobode kad vidiš da si svakog dana napravio nešto konkretno.
Nisam stao tu. Onda sam otvorio mali kafić. Bilo je to neko novo iskustvo – nisam bio samo radnik, sad sam bio gazda. I dalje nisam mogao da se smirim. Kafić mi je bio dobar, ali sam brzo prešao na sledeće. Počeo sam da sviram gitaru u kafanama, da pravim video sadržaj na YouTube-u, čak sam jednom vodio svoj podcast. Uvek sam bio za nešto novo, nešto što nije bilo tipično, nešto što izaziva.
Imao sam i svoj mali shop sa elektronikom, ali opet – nije bilo to to. Uvek sam se vraćao svom originalnom cilju: da shvatim kako stvari funkcionišu. I ne samo stvari. Ljudi, svet, čitav život.
Ljudi me često pitaju šta zapravo radim. Moj odgovor je jednostavan: "Radim sve." Nikada nisam želeo da budem samo jedan tip. Prošao sam kroz mnoge poslove, ali nisam dozvolio da jedan definiše ko sam. Nisu me pamtile samo stvari koje sam radio, već način na koji sam ih radio. I zato – ja sam Boca. I uvek ću biti.

Ishodi:
1. Boca može pružiti prvu pomoć, koristi radio za komunikaciju, popravlja auto, pljačka nekoga, pretraži nekoga ili vezati bez obzira na stranu, vuče nekoga, podići oružije sa poda držaći revolver ili tejzer u ruci.
2. Boca može ići 1v2( zbog svojih spretnih sposobnosti i brzine)
3. Boca može polomiti kamericu sa /me /do /try komandama.
4. Boca može da koristi legalno i ilegalno oružije (xxx)
5. Boca može da vozi bilo koje vozilo off-road do 60km/h ( zbog svoje veštine vožnje)
6. Boca može da koristi svo oružije kao što je heavy sniper, light machine gun ( zbog svoje snage i veštine)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom