1. Vaše ime IRL Daris
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona UTC+2
4. Prosjek online po danu +8h
5. Vaš Discord pikapiq3
6. Vaše ingame ime Dusan Vukovic
7. Vaš ID 74554
Dodatne informacije
1. Lider za..... The bloods gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj glavni savjet za poboljšanje RP-a je postaviti jasna pravila i RP standarde unutar organizacije. Svaki član treba znati svoju ulogu – vozač, pregovarač, stražar, itd. Prije svake akcije, treba se napraviti plan i kratka RP priprema (npr. sastanci, treninzi, planiranje pljačke). Takođe, važno je izbjegavati “random” ponašanje i uvijek imati razlog iza svake akcije u RP smislu. Organizacija mora graditi svoj “imidž” kroz RP – bilo da je to mafija sa stilom, brutalna banda, ili organizovani kartel.
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona UTC+2
4. Prosjek online po danu +8h
5. Vaš Discord pikapiq3
6. Vaše ingame ime Dusan Vukovic
7. Vaš ID 74554
Dodatne informacije
1. Lider za..... The bloods gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam jasnu viziju i strategiju za organizaciju
Želim da organizacija postane najuticajnija kriminalna sila na serveru. Imam plan kako da razvijem članove, organizujem efikasne pljačke, preuzimanja teritorija i održim red i disciplinu unutar grupe. - Znam kako voditi tim i motivisati članove
Kroz prethodno iskustvo u drugim organizacijama, naučio sam kako motivisati ljude da ostanu aktivni, lojalni i da daju maksimum. Komunikacija i poštovanje su ključ, a to je nešto što unosim kao lider. - Znam pravila servera i RP pravila, i želim da organizacija bude ozbiljna i poštovana
Iako se bavimo kriminalnim aktivnostima, cilj mi je da RP bude na visokom nivou i da naša organizacija ima reputaciju ozbiljnosti i kvaliteta. Ne želim da budemo poznati po DM-u i lošem ponašanju, već po taktičnosti, organizaciji i dobrom RP-u.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj glavni savjet za poboljšanje RP-a je postaviti jasna pravila i RP standarde unutar organizacije. Svaki član treba znati svoju ulogu – vozač, pregovarač, stražar, itd. Prije svake akcije, treba se napraviti plan i kratka RP priprema (npr. sastanci, treninzi, planiranje pljačke). Takođe, važno je izbjegavati “random” ponašanje i uvijek imati razlog iza svake akcije u RP smislu. Organizacija mora graditi svoj “imidž” kroz RP – bilo da je to mafija sa stilom, brutalna banda, ili organizovani kartel.