Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za - The Ballas Gang I Ivan Goat

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: +3h
5. Vaš Discord: 10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Goat
7. Vaš ID: 56328

1. Lider za:
The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

a) Dugogodišnje iskustvo u Bandama:

Već sam bio član različitih bandi u prethodnim sezonama i dobro poznajem RP dinamiku uličnih organizacija. Znam kako voditi tim u kriminalnim aktivnostima kao što su napadi na teritorije, dilanje droge i sukobi s drugim bandama.

b) Želim unijeti novu energiju u Ballase:
Ballas Gang ima ogroman potencijal, ali često padne u rutinu ili se ne istakne. Imam planove za uvođenje unikatnog stila ponašanja, kodeksa oblačenja i RP-a koji će ovu organizaciju učiniti prepoznatljivom i poštovanom.

c) Organizacijske i komunikacijske vještine:
Kao lider, sposoban sam okupiti i motivirati tim, donositi brze odluke u kriznim situacijama i voditi RP koji je ujedno i zabavan i realističan. Znam balansirati između ozbiljnog kriminala i zabave za sve članove.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Potrebno je više strukturiranog RP-a unutar bande, poput redovnih sastanaka, uvođenja ranga sa specifičnim odgovornostima , te dogovorenih RP događaja (npr. , pregovori sa drugim bandama, izgradnja mreže dilera). Takođe, važna je edukacija novih članova o pravilima RP-a i ponašanju u sukobima kako bi se izbjegli nonRP momenti i poboljšala reputacija bande na serveru.
RANKOVI

13.Purple Boss
12.Purple right hand
11.Grafiti team leader
======HC======
10.Street rober leader
9.Turfer
8.Banger
7.Purple warior
6.Grafiti team senior
5.Gheto rober senior
4.Grafiti team