Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street gang | Lui Pijecurkica | 37531

Rejected
Status
Not open for further replies.

luipecurkica

Player
Player
1. Vase ime IRL: Ivan
2. Vase godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7 sati
5. Vas discord: mecava9494
6. Vase ingame ime: Lui Pijecurkica
7. Vas ID: 37531

Lider za: Blood Street gang

Zasto bas vi zelite biti lider ove specificne organizacije(navedite bar tri razloga uz objasnjenje):

Jaka zelja za vodstvom

Vec neko vrijeme imam zelju za vodstvom kriminalne organizacije. Mislim da imam veliku vjestinu i strast u vodstvu nad organizacijom zato sto sam posten pravedan, ako neko nesto pogresi uvijek bi ciljao da to rjesimo mirnijim putem i da se kroz razgovor te greske vise ne dogadaju. Svojim clanovima bi pruzao zabavu kroz RolePlay cijele organizacije, nastojao bi se truditi da ni jedan clan ne bude zakinut i podbacen.

Snalazljivost u teskim situacijama

Mislim da imam snage i zivaca za vodstvo organizacije i samim time probleme bi rjesavao mirnijim putem, sve zavisi od tezine problema. Ako dode do nekog problema na taj problem bi reagirao smireno i promisljeno.

Odgovornost i znanje

Ako bi mi se dao zadatak da vodim ovu organizaciju u tu odgovornost bi usao sa punim plucima i samim time bi svu svoju paznju skrenuo na pitanje "kako ce ova organizacija dalje napredovat". Vecinu svoga vremena kroz ovaj projekat proveo sam u kriminalnim organizacijama i manje vise kao HighComanda te samim time imam znanje i upoznat sam kako bande funkcioniraju.

Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:

Ponasanje u sjedistima bande i komunikacija

Ja, kao lider ove organizacije trudio bi se da moji clanovi imaju komunikaciju prema drugim ljudima civilima bas kao sto prava banda treba imati. Isto tako na akcijama bi se prenosile samo bitne informacije koje su bitne za tu akciju na koju idemo. Sjediste bande bi sveo na maksimalnu RolePlay razinu isto tako trudio bi se iskoristiti dani teritori bande te u njemu praviti vise IC sastanka i debata za napredovak same organizacije.

Pruzanje otpora kroz opasno podrucje

Kao lider organizacije nastojao bi se stovise truditi da moja banda bude jaca od svih bandi tako sto bi sirili strah medu drugim bandama. Kako bi to izveo? Imao bi jasan rank zaduzen za to i to bi bili dobar dio moga ljudstva u samoj bandi. Stalno bi nas bilo po opasnim podrucjima, sarali bi grafite jer je to isto jedan vazan segment koji banda treba da radi. Pljackali bi pripadnike drugih bandi te bi samim time oni bili primorani sklopiti savez ili pruzati otpor, a to sve poboljsava iskustvo u organizaciji.

Pruzanje otpor zakonu

Nastojao bi sa svojom bandom da pravim sto vise kriminalnih aktivnosti kako bi utjerivao strah medu ljudima i policijskim upravama. Na to se smatra talacke situacije, robanje po autoputevima i ostali segmenti koji bi naveli na to da utjerivamo strah u kosti kada nas nego ugleda.

Rankovi:

13. Leader
12. Co-leader
11. O.G
10. Hood strategish
9. Turfer
8. Ghetto cleaner
7. Graffiti team leader
6. Graffiti team
5. Big gangster
4. Dealer
3. Baby gangster