1. Vaše ime u RL: Fabio
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h+
5. Vaš Diskord: mantril420
6. Vaše Ingame ime: Amnesia Haze
7. Vaš ID: 24739
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 10:00-24:00
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati administracije?
Želim postati administrator jer smatram da imam mnogo rp iskustva jer sam skoro 3 godine tu konstantno i susreo sam se s mnogim pravilima i situacijama te bi kao admin mogao dobro razmotriti situaciju i donesti pravu odluku zato sto sam bio u svakoj organizaciji i znam sve kako funkcionise te bih pomagao ostalim igracima kada bih postao admin.
2. Koje su vaše prednosti?
miren u teskim situacijama, strpljiv, snalazljiv u situacijama i mogu jako brzo razresiti problem koji je nastao te bih uvijek saslusao obe strane.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi me sprjecavale u rjesavanju admin duznosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
u potpunosti
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Naravno
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
NE
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h+
5. Vaš Diskord: mantril420
6. Vaše Ingame ime: Amnesia Haze
7. Vaš ID: 24739
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 10:00-24:00
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati administracije?
Želim postati administrator jer smatram da imam mnogo rp iskustva jer sam skoro 3 godine tu konstantno i susreo sam se s mnogim pravilima i situacijama te bi kao admin mogao dobro razmotriti situaciju i donesti pravu odluku zato sto sam bio u svakoj organizaciji i znam sve kako funkcionise te bih pomagao ostalim igracima kada bih postao admin.
2. Koje su vaše prednosti?
miren u teskim situacijama, strpljiv, snalazljiv u situacijama i mogu jako brzo razresiti problem koji je nastao te bih uvijek saslusao obe strane.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi me sprjecavale u rjesavanju admin duznosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
u potpunosti
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Naravno
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
NE