Vase Ime u RL:Stefan
Vaše godine:15
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord pana7491
Vaše Ingame ime:Stefan Shababs
Vaš ID:44915
Dodatne informacije:
Lider za:Bloods street gang
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Volio bih se ukusat u necemu novom. Bio sam u raznim organizacijama, ali nikada nisam bio lider i voleo bi da postanem lider i probam nesto novo
2.2.Iskustvo i znanje o pravilima.kao sto sam reko bio sam u raznim organizacijama i imam dosta iskustva , vec duze vreme sam u gradu i mislim da sam vec naucio sva pravila.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC team bi bio samo iskusan posvecen i aktivan i naravno nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od ostalih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za njihov trud i zalaganje za organizaciju
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se radi pravilan RP
-graffit team bi bio aktivan i zalagao bi se za grafite uz to bi dobijali i bonus.
1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Ghetto veteran
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-O.G Sindicato
11-Big Boss
12-Boss
13-Leader
Vaše godine:15
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord pana7491
Vaše Ingame ime:Stefan Shababs
Vaš ID:44915
Dodatne informacije:
Lider za:Bloods street gang
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Volio bih se ukusat u necemu novom. Bio sam u raznim organizacijama, ali nikada nisam bio lider i voleo bi da postanem lider i probam nesto novo
2.2.Iskustvo i znanje o pravilima.kao sto sam reko bio sam u raznim organizacijama i imam dosta iskustva , vec duze vreme sam u gradu i mislim da sam vec naucio sva pravila.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC team bi bio samo iskusan posvecen i aktivan i naravno nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od ostalih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za njihov trud i zalaganje za organizaciju
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se radi pravilan RP
-graffit team bi bio aktivan i zalagao bi se za grafite uz to bi dobijali i bonus.
1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Ghetto veteran
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-O.G Sindicato
11-Big Boss
12-Boss