Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21966
Players nickname
Trivke DoBronx
Suspect ID
53650
Date of violation
Jun 23, 2025
Time of violation
16:55
Proofs
https://youtu.be/pdC3rz98V08

Trivanovic

sef
Player
Sve se vidi u povu.Ja sam bio tek pusten izatvora i ulazim u onu sobu iza mene da vidim sta ima i ivica od jedan put dolazi i trazi mi pasos bez ikakvog razloga.I ja sam mu dao pasos i probao sam da izadjem i vidim da je stavio kola da blokira da ne mogu da izadjem i poceo je da me hapsi ja sam mu rekao sad ces da mi das legitimaciju on mi nije dao legitimaciju i oduzeo mi advokatsku dozvolu bez razloga.

Tosicc

Player
Player
Dakle, stajao sam ispred zatvora. Po zakonu, svako ko ulazi u zatvor moze biti legitimisan. Covek je utrcao u zatvor i kao sto se vidi na njegovom snimku, hteo je da oslobadja sa kaucijom. Privatni advokati ne postoje, on to zna, zato je krenuo i da bezi. Nakon toga sam ga vezao i uhapsio. Tokom hapsenja nigde FailRP nije prekrsen...Prava su mu ocitana 2 puta, rekao su mu razlog hapsenje itd. Rekao je da lazem kad sam mu rekao da ima metke, a stvarno ih ima sto se vidi na mom POV-u. Trazio mi je legitimaciju, rekao sam mu da sacekaj jer sam u tom trenutku piso kazne i on je bio vezan i fizicki je bilo nemoguce da mu je dam. Advokatska dozvola mu je oduzeta, zato sto advokat ne moze da ima dosije.

Trivanovic

sef
Player
Dakle, stajao sam ispred zatvora. Po zakonu, svako ko ulazi u zatvor moze biti legitimisan. Covek je utrcao u zatvor i kao sto se vidi na njegovom snimku, hteo je da oslobadja sa kaucijom. Privatni advokati ne postoje, on to zna, zato je krenuo i da bezi. Nakon toga sam ga vezao i uhapsio. Tokom hapsenja nigde FailRP nije prekrsen...Prava su mu ocitana 2 puta, rekao su mu razlog hapsenje itd. Rekao je da lazem kad sam mu rekao da ima metke, a stvarno ih ima sto se vidi na mom POV-u. Trazio mi je legitimaciju, rekao sam mu da sacekaj jer sam u tom trenutku piso kazne i on je bio vezan i fizicki je bilo nemoguce da mu je dam. Advokatska dozvola mu je oduzeta, zato sto advokat ne moze da ima dosije.
sine iz tvoje ruke se uvek pokazuje legitimacija

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Zalba prihvacena !
Igrac 53650 ce dobiti kaznu za FailRP!
- nije dao legitimaciju igracu koji je zahtevao na njegovom klipu 01.00 minut, zatim uzeo si pasos od igraca koji je bio okrenut prema zidu i imao je naocare tako da tesko moze da se utvrdi identitet tako​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom