Dragi Nixa, Abro dobio sam ban za vredjanje projekta evo sta se desilo. Na mom twink accountu sam trebao da dobijem ban za G.P 1.8 To je bilo kad je bio onaj auto za 2.3 mil i ja nisam zano za to pravilo i prekrsim ga. Na forumu sam video da je zalba aproved i jako sam se iznervirao i razocarao. Ja stvarno ne znam kako se ovo desilo ali ja sam na tiket napisao ovo je najgori projekat valjda sam ja to mahinalno iz besa napisao ja se toga ne secam zivota mi mog. I dobio sam unban posle 2,3 dana i igrao sam. Na tiket sam napisao moze fix auta i u tom trenutku dobijem ban za vredjanje projekta. Jos jednom te molim i preklinjem da mi date jos jednu sansu posto ja stvarno ne mogu da ne igram na projektu svi moji drugari igraju a ja ne mogu. Ako se jos nekad nesto ovako desi dajte mi trajnu zabranu. L.P Marko Low | 58212.
Takodje dete po imenu Mike Black 9883 koji je dobio ban za G.P 1.1 I vredjanje projekta i dobio je unban a ja koji sam to nesvesno uradio i ne znam ni sam kako dobijem Blacklistu i svi moji prijatelji igraju cak i on koji mi nije niko i nista igra a ja kao najveci debil sedim i molim za unban.
Prihvatam svaki nacin moneywipe i cleara samo da ponovo zaigram
Takodje dete po imenu Mike Black 9883 koji je dobio ban za G.P 1.1 I vredjanje projekta i dobio je unban a ja koji sam to nesvesno uradio i ne znam ni sam kako dobijem Blacklistu i svi moji prijatelji igraju cak i on koji mi nije niko i nista igra a ja kao najveci debil sedim i molim za unban.
Prihvatam svaki nacin moneywipe i cleara samo da ponovo zaigram