Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38619
Players nickname
Don Nikolaa
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jun 23, 2025
Time
17:30
Proofs
Molim vas da razmotrite moju žalbu povodom bana koji sam dobio zbog navodnog scam-a. Želim da vam se obratim iskreno i da objasnim šta se zaista desilo.U trenutku kada je trebalo da prebacim pare drugom igraču, nestalo mi je stuje u kuci. Zbog toga nisam mogao da završim transakciju i nisam imao nikakav način da nastavim RP situaciju. Čim mi se sve vratilo u normalu, pokušao sam da ga pronađem i da mu vratim novac, ali se nije javljao.Slao sam mu više poruka i zvao sam ga više puta, a iako je bio in game, nije odgovarao nijednom. Danas sam ga ponovo kontaktirao sa istom namerom, da mu sve vratim i rešimo situaciju, ali se opet nije javljao.Nije mi bila namera da prevarim bilo koga. RP igram po pravilima i ovo mi je prvi ovakav problem.Nikada mi nije bila namera da prevarim bilo koga, i žao mi je ako je situacija tako delovala. Molim vas da razmotrite skidanje bana i da pozovete tog igrača kako bi mu se odmah vratio iznos pred vama. Ovo nije vasa greska samo je sve ispalo pogresno. Hvala vam unapred na razumevanju i molim vas razmotrite opciju za skidanje ban-a.
Status
Not open for further replies.
Top Bottom