By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zgazio sam ga jer mi stoji na sred kapije a ubio jer mi 10 min stoji tu i ako su mu moje kelege odbrojali da se pomeri on nije i usput ovo se nije desilo u 23 i 14 kako je on napisao nego u 22 i 56 jer je dosao da ukrade 1 panel od 30kkao sto se vidi u pov stajo sam dok me id 41535 udario autom pritom sam uso u tudje dvoriste di mi je jedan momak brojao i krenuo sam izaci van iz dvorista al pritom me id 41535 ubio bez da je brojao i poslje mene je doso ubiti moga kolegu
mozemo pokazati cijeli pov nije problem traje tri min od pocetka ne brini ides na odmor maloZgazio sam ga jer mi stoji na sred kapije a ubio jer mi 10 min stoji tu i ako su mu moje kelege odbrojali da se pomeri on nije i usput ovo se nije desilo u 23 i 14 kako je on napisao nego u 22 i 56 jer je dosao da ukrade 1 panel od 30k
polako sredicemo i tebi odmormozemo pokazati cijeli pov nije problem traje tri min od pocetka ne brini ides na odmor malo
ekipica iz barcoda hoce spasiti clana vrlo ljepo igrac se ne cuje jel sutim ne razgovaram sa toksicnim ljudima a bome nesto ne stima sa barcodovcimaja mislim da ovo nije pravilo na povu pise 22:56 a on pise da se desava u 23:14 samo danas neiskustva a voli ovako da napravi scenu i da se pravi lud pritom nisu snimljeni svi slojevi igre igrac se necuje u cjelokupnoj svadi niti nije cjeli pov prikazan
moras nauciti pisat ponovno jer ja ovdje nisam nista razumio sta si ti napisaoekipica iz barcoda hoće spasiti klanu vrlo ljepo igrač se ne čuje jel sutim ne razgovaram s otrovnim ljudima a bome nešto ne stima sa barcodovcima