Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38619
Players nickname
Don Nikolaa
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jun 23, 2025
Time
17:30
Proofs
https://imgur.com/a/8aDZBGT

Don Nikolaa

Player
Player
Poštovani administratori,

želim da se obratim u vezi bana koji sam dobio zbog navodnog scam-a. U trenutku kada je trebalo da prenesem novac drugom igraču, došlo je do nestanka struje u mom domaćinstvu. Zbog toga nisam mogao da završim transakciju niti da nastavim RP situaciju.
Nakon što se sve stabilizovalo, pokušavao sam više puta da stupim u kontakt sa tim igračem kako bih mu vratio novac, ali on mi nije odgovarao, iako je bio u igri. Pokušavao sam i narednih dana – slao sam mu poruke i zvao ga – ali bez uspeha
Nikada mi nije bila namera da prevarim bilo koga, RP igram po pravilima i ovo mi je prvi ovakav incident. Žao mi je ako je situacija izgledala kao scam – to nikako nije bila moja namera.
Spreman sam da pred vama vratim novac tom igraču kako bismo zatvorili ovu situaciju na pošten način.
Molim vas da još jednom razmotrite moju žalbu i omogućite mi da nastavim igru i obećavam da se ovo neće ponavljati. Hvala na razumevanju.

Srdačno,
Don Nikolaa

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom