Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda Simbiotic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Martin
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 7 do 11 sati
5. Vaš Discord guda_1911_78333
6. Vaše ingame ime Guda Pluxury
7. Vaš ID 70135

DODATNE INFORMACIJE

1. Lider za:
BLOODS Crime organizaciju
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjenje)
a) Iskustvo u vodjenju i poznavanje RP-a: Imam bogato iskustvo u RolePlayu, ukljucujuci i vodjenje nelegalnih organizacija. Znam kako balansirati izmedju RP kvalitete i efikasnog upravljanja clanovima.
b) Aktivnost i organiziranost: Vrlo sam aktivan igrac i imam jasnu viziju kako organizacija treba funkcionirati – od svakodnevnih aktivnosti do vecih evenata poput pljacki i ratova.
c) Motivacija da stvorim jak i prepoznatljiv tim: Zelim okupiti tim lojalnih i sposobnih clanova s kojima cu stvoriti jaku reputaciju BLOODS-a na serveru, kroz postivanje RP pravila, timski rad i prisutnost na eventima.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:

Uvesti jasno strukturirane RP treninge za nove clanove, fokusirati se na realistican kriminalni RP (izbjegavati nonRP ponasanje) i poticati sve clanove da razvijaju vlastite RP price (background, karakter, ciljevi). Takodjer, organizirati interne RP evente kao sto su "intervju za ulazak", "tajni sastanci", ili "ulicni turniri", kako bi organizacija djelovala zivo i autenticno.

RANKOVI

1. Little Homie
  2. Street Kid
  3. Block Watcher
  4. Graffiti Artist
  5. Dealer
  6. Heavy Hitter
  7. Drive-By Driver
  8. Street Hustler
  9. Turf Warrior
  10. New Hand
  11. Enforcer