Isao sam po blackmarketu normalno da kupim oruzije i municiju i kad sam izasao ispred krenuo sam da napunim oruzije, kada me udario auto, ustao sam malo se pomjerio i krenuo da punim rev kada me velikom snagom udara auto ponovo i krene da me gazi tu sam govorio bravo bravo (toga nema u snimku nisam snimio zvuk) ustao sam i odaljio se dok me taj covjek ciljao sa revolverom. Pojeo sam meso i krenuo prema njemu da ga pitam koji on ima problem dok je on pitao covjeka da li zeli da ga ubije ( covjek koji me udario je pitao) covjek mu nista nije odgovorio te je upitao mene pa sam na sebe stavio pancir i uzeo shotgun da budem spreman jer ne znam sta je u njegovoj glavi tu je on rekao meni da ga ubijem i nazvao me mudunjom, rekao sam ja njemu ubij ti mene, te je on izvadio shotgun i krenuo da me puca bez brojanja skinuo mi pancir te sam ja uzvratio paljbu na njega i usmritio sam ga. Kada sam ga ubio dosao je neki covjek te je govorio gradski, gradski. Sve u svemu to je to sve imate u pov-u osim mog glasa ali napisao sam vam situaciju sta se sve desavalo i sta sam sve rekao.