Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66070
Players nickname
Paki Kavasaki
Administrators nickname
Denis Mic
Date
Jun 27, 2025
Time
02:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=x15-i1I5xEk

Paki Kavasaki

Player
Player
ovako stoje stvari dobio sam ban za Nacionalizam ja sam slucajno napisao u club chatu umesto u fam chatu drugaru to sot sam napisao.Nisam namerno hteo da napisem to i nadam se da ce te mi dati unban da mogu pokupiti ove nagrade koje se daju u ovom updatu. Nisam nikada bio banovan za nista i to ali eto iz sale sam slucajno pogresio i poslao u pogresan chat.Hvala na citanju moje unban apeal zalbe.Hvala

Paki Kavasaki

Player
Player
ovako stoje stvari dobio sam ban za Nacionalizam ja sam slucajno napisao u club chatu umesto u fam chatu drugaru to sot sam napisao.Nisam namerno hteo da napisem to i nadam se da ce te mi dati unban da mogu pokupiti ove nagrade koje se daju u ovom updatu. Nisam nikada bio banovan za nista i to ali eto iz sale sam slucajno pogresio i poslao u pogresan chat.Hvala na citanju moje unban apeal zalbe.Hvala
Sto se mene tice mozete da me mutate 3 dana a da mi date unban haha.Hvala na citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom