Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73081
Players nickname
Loki Myers
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 27, 2025
Time
13:21
Proofs
https://youtube.com/shorts/eMvylCKT5LM?si=tECLwxnF29l9CV9S

Loki Myers

Player
Player
dobio sam ban na 9999 dana ja i moja sestra jer smo zamjenili i pobrkali svoje social club naloge sto ja nisam znao napocetku i eto vjerovatno me nece vise biti na projektu ulozio sam puno truda rada u ovaj projekt i u svoj nalog id 73081 na projektu sam 6 do 5 mjeseci uzivao sam upozno divne ljude obitelj Vendettu divni ljudi lideri nadam se da cu dobiti unban jer stvarno obozavam ovaj projekt i prijatelje i sve je tako zabavno i uzivanje je ovdje na social clubu mi je ime bilo LOKI1833 sa kojeg je napravljen moj nalog

Loki Myers

Player
Player
dobio sam ban na 9999 dana ja i moja sestra jer smo zamjenili i pobrkali svoje social club naloge sto ja nisam znao napocetku i eto vjerovatno me nece vise biti na projektu ulozio sam puno truda rada u ovaj projekt i u svoj nalog id 73081 na projektu sam 6 do 5 mjeseci uzivao sam upozno divne ljude obitelj Vendettu divni ljudi lideri nadam se da cu dobiti unban jer stvarno obozavam ovaj projekt i prijatelje i sve je tako zabavno i uzivanje je ovdje na social clubu mi je ime bilo LOKI1833 sa kojeg je napravljen moj nalog
a sestrin je alisalissa

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kao sto je vec objasnjeno kada smo razgovarali ovaj nalog je Twink od tvoje sestre i nije Appealable ban​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom