Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41954
Players nickname
Zaki Swayze
Administrators nickname
Ivica tosic
Date
Jun 27, 2025
Time
18:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1065500/#post-3717449

Zaki Swayze

Player
Player
Postovana adminsitracijo dobio sam Warn za G.P 6,4, Shvatam ja da sam pogresio i sve i zao mi je ali zelim reci par stvari o mojoj kazni.
Ja sam igrac koj ne voli da krsi pravila i stvarno ne zelim da ulazim u konflikte sa bilo kim da sebi pravim problem i ostalo.
Iviva tosic je pregledao zalbu POV-a svega 17 sekundi gde se vidi moje oruzje ali hocu reci da sam ja dotle doso preko F1 posle sfere samo da odem do donjeg sprata ali kada sam vidio da imam rev ja sam skinuo uniformu i otisao da ostavim ali kada sam vidio da je kasno nisam ostavio ali sam skinuo uniformu.
ivica kada sam ga pozvao na tiket je pocao pricati kako sam ja bio admin kako ja znam a ja sam ga samo htio pitati zasto nije trazio duzi pov iako on meni nije htio odgovoriti vec je samo nastavljao kako sam ja bio kako ja znam i tako dalje.
Stvarno se izvinjavam ako sam pogresio i stvarno bi mi znacilo ako bi mi mogli skinuti kaznu jer bi mi puno znacilo ugodan ostatak dana i veceri vam zelim.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna skinuta ovaj put , pripazi samo na to , svakako nije GP6.4 , jer ovde nema K od korupcije na dokazu , vec vrsta faila je
Objasnjeno i Administratoru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom