Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 6.15, CL, MG, GP 6.4 I 69853, 20008

Status
Not open for further replies.
Your ID
60269
Players nickname
Amir Balde
Suspect ID
69853, 20008
Date of violation
Jun 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4j8Wh4ZS8gE

Amir Ajkula

Player
Player
Draga administracijo, ID 69853 je bio uhapsen, zvao sam kolegu iz gova da dodje da ga uhvati pod ruku jer nije zeleo da suradjuje. Onda dolazi kolega pod id-om 20008 i ulazi u celiju, nakon sto je usao u celiju na pov-u mozete cuti zvukove iz pozadine kako neko govori leo bubica, leo bubica. Takodje id 69853 kaze leo kaze ti ovaj pogledaj bubicu, nakon toga sam zvao drugog kolegu da ga uhvati i nakon sto je on usao u celiju kolega pod id-om 20008 uzima i odvezuje lice. Znaci, u ovoj situaciji se desilo da su id 20008 i 69853 drugovi i da su se sa bubice dogovorili to da urade, nakon sto ga je korumpirani kolega odvezao lice je uzelo pusku i krenulo pucati bez brojanja. Nakon sto je lice palo uradilo je latinicu kao sto mozete da vidite u povu. Zahtevam da se ovo lijepo proveri jer je ovo cista korupcija kolege i takodje krsenje pravila uhapsenog lica. Hvala unaprijed!

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 71657 ce dobiti kaznu za G.P 6.2

Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom