Kontao sam da necu vise biti forum ratnik ali eto me nazad posle godinu dana, kad od zbuna ne mozes sticalicu da napravis onda ga na youtube postavis. Saljem cigare u zatvor. Vas forum ratnik MONE
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!situacija pocela u getuKontao sam da necu vise biti forum ratnik ali eto me nazad posle godinu dana, kad od zbuna ne mozes sticalicu da napravis onda ga na youtube postavis. Saljem cigare u zatvor. Vas forum ratnik MONE
Gde si Mone stari prijateljuKontao sam da necu vise biti forum ratnik ali eto me nazad posle godinu dana, kad od zbuna ne mozes sticalicu da napravis onda ga na youtube postavis. Saljem cigare u zatvor. Vas forum ratnik MONE
eve malo da te podsetim na miris celije demorgana, ti jesi mi dobar ?Gde si Mone stari prijatelju
Plači malo ajKontao sam da necu vise biti forum ratnik ali eto me nazad posle godinu dana, kad od zbuna ne mozes sticalicu da napravis onda ga na youtube postavis. Saljem cigare u zatvor. Vas forum ratnik MONE
Odlican brate nikad bolje, volim miseve da ubijameve malo da te podsetim na miris celije demorgana, ti jesi mi dobar ?
aj de makni ovaj stikerGde si Mone stari prijatelju
Sto brateaj de makni ovaj stiker