Ovo je djomla boss koji je prenosio stvari sa main na twink i obrnuto twink mu je 19815 i krsio je G.P 1.8, ali on i konstantno krsi pravila na ovom prelepom serveru. Kao sto se po forumu moze videti ima i 5 stranica zalbi na njegov ID.
Mozda je ovo malo ali ing ima jos brda prekrsenih pravila i zamolio bih administraciju da ovo lepo pregleda
Approved - GP.6.15|6653
Sve se vidi u POV.6653 prilazi meni na parkingu i ubija me. POV nije 1min ali je ovo dovoljno sve se vidi
gta5grand.com
Approved - LTA/6653
Stranac 6653 je bio odvezan na par sekundi kako bih mogao da izvrsim proceduru pre zatvaranja u celiju...Izasao je iz igrice i izvuko se...
gta5grand.com
Approved - FEAR RP
Fear rp - umesto da baci iz inventorya ono sto mu je receno on me izbacuje iz organizacije i onda pokusava pobedji dok ima 3 puske na glavi sve se vidi u POV
gta5grand.com
Approved - MK | 0000
Ubili smo lika pod ID: 50503 zatim neko ga je dovrsio ako moze da se taj neko kazni.
gta5grand.com
Approved - LTA | 6653
Lice uradilo LTA (leave to Avoid), da nebi bilo uhapseno trazio jedan poziv na koji ima pravo i nakon toga uradio sta je uradio! Molim da se propisno kazni!
gta5grand.com
Mozda je ovo malo ali ing ima jos brda prekrsenih pravila i zamolio bih administraciju da ovo lepo pregleda