Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Families | Mrva Abdulaziz

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mrva

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Milan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-11h
5. Vaš Discord:mrva11
6. Vaše ingame ime:Mrva Abdulaziz
7. Vaš ID:58164

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Već duže vreme sam aktivno uključen u ovaj projekat, tokom kojeg sam prošao kroz različite uloge. Ipak, posebno bih izdvojio angažman u organizaciji Families, gde sam proveo najviše vremena. Kroz to iskustvo detaljno sam upoznao način njenog funkcionisanja, organizaciju i dinamiku rada, što mi daje snažnu osnovu za dalji doprinos.

2.Radim sa timom pouzdanih i iskusnih ljudi, od kojih neki imaju čak i više iskustva od mene. Zbog toga im s punim poverenjem mogu prepustiti vođenje kada nisam prisutan. Pored toga, ostvario sam dobar odnos sa liderom druge organizacije, što otvara prostor za saradnju i kreiranje zajedničkih, zanimljivih RP scena koje bi dodatno obogatile server i pokazale naš puni potencijal.

3.Imam želju da kroz svoj rad pokažem koliko roleplay može biti kvalitetan i zanimljiv. Uz raznovrsne pristupe, verujem da možemo uspešno razvijati i održavati organizaciju, istovremeno naglašavajući njen puni potencijal i doprinosići celokupnom RP iskustvu na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Članovi bi prolazili kroz detaljniju i strožu proveru znanja i ponašanja, kako bi se osiguralo da su zaista spremni za ulazak u organizaciju i da razumeju pravila i način rada.

2. Poštovanje hijerarhije i svih članova organizacije biće obavezno, bez izuzetaka – disciplinski prestupi neće se tolerisati.

3. Poseban akcenat će biti na aktivnosti i međusobnoj interakciji članova, uz organizovanje raznih RP događaja kako bi atmosfera u organizaciji bila što zanimljivija i dinamičnija.

Rankovi:
1.Suspend
2.Associate
3.Street Runner
4.Ghetto Cleaner
5.Soldier
6.Graffiti Team
7.Graffiti Team Leader
8.Hustler
9.Turfer
10.Enforcer
11.Consigliere