Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Lepadasy
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 29, 2025
Time of violation
02:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wvZwtJP75mk

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
Uglavnom ID 44177 je pobjegao u neskriptovanu zelenu zonu tj u frizerski salon kad smo ga krenuli pljačkati a onda iz njega završio ID 49808 na podu da ga mi ne opljačkamo, a potom je ID 14464 odbio podići ruke dok su 4 puške bile na njegovoj glavi i onda krenuo bježati dok su puške na njemu i to pravo prema pucnjavi a govorio je kao ''pucaju pucaju pucaju'' itd, a ID 32509 se zaletio bugatijem u sve nas (VDM) i onda završio ID 14464 nakon što je ID 14464 bio ponovno ubijen od nas. Moguće da su svi ID-evi u istoj porodici, ne mogu reći sa sigurnošću ali sumnjam na to.

Video 1.
Video 2.

kila1337

sve probleme zarolam u punu 100ku
Player
u trenutku kada ste me podigli iz nesvesti bio sam veoma uplasen iskreno priznajem krenuo sam da pricam i odbio sam ovu ponudu da podignem ruke posto sam bio vrlo uplasen ne znam sta sam tu prekrsio kada je krenuo neko da puca ja sam se veoma prestrasio zato sto sam intezivan roleplay igrac i krenuo sam da bezim za svoj zivot zato sto nisam imao strah zato sto nisam imao puske na svojoj lobanjici

kila1337

Player
to je moja krivicna izjava mi se izvinjavamo

Leo Lepadasy

Player
u trenutku kada ste me podigli iz nesvesti bio sam veoma uplasen iskreno priznajem krenuo sam da pricam i odbio sam ovu ponudu da podignem ruke posto sam bio vrlo uplasen ne znam sta sam tu prekrsio kada je krenuo neko da puca ja sam se veoma prestrasio zato sto sam intezivan roleplay igrac i krenuo sam da bezim za svoj zivot zato sto nisam imao strah zato sto nisam imao puske na svojoj lobanjici
krenuo si bježati za svoj život ravno tamo odakle metci dolaze?

kila1337

Player
krenuo si bježati za svoj život ravno tamo odakle metci dolaze?
pa iza mene je vas 5 sa puskama pucate ovog sto je pucao ka meni znaci normalno da cu ja kao intezivni roleplay igrac bezati ka levo tamo gde je 1 covek nego iza gde je vas 5 ja sam se veoma uplasio za svoj zivot tu al niko od vas nije drzao pusku na meni

Leo Lepadasy

Player
pa iza mene je vas 5 sa puskama pucate ovog sto je pucao ka meni znaci normalno da cu ja kao intezivni roleplay igrac bezati ka levo tamo gde je 1 covek nego iza gde je vas 5 ja sam se veoma uplasio za svoj zivot tu al niko od vas nije drzao pusku na meni
Ne bi te mi pucali nego onaj iz bugatija koji je pucao prema tebi i to po tebi par metaka :(((

kila1337

Player
pa jel sam ja kriv sto me ne vole ljudi pa me pucaju

gagarin

Player
Player
kralju vdm ti je kad te ubija autom a ne kad te udari logicno da ce te udarit kad stojis po sred puta prvi bi te ja udario

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite u jednom POV-u ovu cjelu situaciju a ne ovako trimovani
Rok za dostavu 12h
Svaki naredni offtopic ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom