1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14 {bez laganja]
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):16:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8-10H
6. Vaš Discord:gagi1235
7. Vaše ingame ime:Laza Topuria
8. Vaš ID:72255
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:Zelim pomagati novim igracima i smanjiti krsenje pravila na serveru.Smatram da imam sve sto treba da ima jedan admin vredan sam i marljiv.Pomagao bih svim igracima i resavao svakakve probleme.
2. Koje su vaše prednosti?:Snalazljiv,Vredan,Marljiv,Efikasan,Aktivan,Mudar
3. Koje su vaše najveće slabosti?:Brzoplet
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
a
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Nemam biznis i da imam prodao bi ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?:Ne
2. Vaše godine:14 {bez laganja]
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):16:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8-10H
6. Vaš Discord:gagi1235
7. Vaše ingame ime:Laza Topuria
8. Vaš ID:72255
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:Zelim pomagati novim igracima i smanjiti krsenje pravila na serveru.Smatram da imam sve sto treba da ima jedan admin vredan sam i marljiv.Pomagao bih svim igracima i resavao svakakve probleme.
2. Koje su vaše prednosti?:Snalazljiv,Vredan,Marljiv,Efikasan,Aktivan,Mudar
3. Koje su vaše najveće slabosti?:Brzoplet
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Nemam biznis i da imam prodao bi ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?:Ne