Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56056
Players nickname
Ficur Rivas
Suspect ID
57157 18183
Date of violation
Jul 1, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xtovHY9CjIQ

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
Koliko ja znam ni ti ne smijes utrcati na krov dok su 2 naoruzana na njemu i pokupit masinu pored njih bez da kazes da krades masinu po mom misljenju si i ti krsio pravilo

Ficur Rivas

Player
Player
Koliko ja znam ni ti ne smijes utrcati na krov dok su 2 naoruzana na njemu i pokupit masinu pored njih bez da kazes da krades masinu po mom misljenju si i ti krsio pravilo
ajde ne seri gubi svakako korumpiranu kako god da okrenes jos ne vidi se njegov drug je tek poceo da se penje sto znaci da sam isao 1v1 sa njim sto znaci da sam mogao da uzmem kako god da okrenes jos plus ja sam ispostovao zahtev i krenuo sam da idem i izasao sam iz dvorista i oni su me pucali sa 10metara sotkom ajahahhah

Last edited:

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
ajde ne seri gubi svakako korumpiranu kako god da okrenes jos ne vidi se njegov drug je tek poceo da se penje sto znaci da sam isao 1v1 sa njim sto znaci da sam mogao da uzmem kako god da okrenes jos plus ja sam ispostovao zahtev i krenuo sam da idem i izasao sam iz dvorista i oni su me pucali sa 10metara sotkom ajahahhah
Koliko ja znam i ti si tu krsio jer ako neko ima na krovu ti moras rec Ovo je krađa mašine imaš 5 sec da se sklonis a ti nisi reko po tome bi i ti trebo bit kaznjen

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 18183 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15 ( Igrac je ispunio vas uslov a vi ste ga poceli pucati )
ID 57517 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom