Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24484
Players nickname
Petar Spasic
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Feb 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Dusan Nkolic

Player
Player
Deagi, Admistracijo zelim da se Petar Bauman izvini sto je ulazio u svakokve linkove i on je usao i zato se posle naljutio sto je dobio blacklistu i itd nije on kriv vec Enes on mu je namestio da dobije ban i blacklistu zato hocu da mu pomognem oko forum/ma ako vi shvatate da on ima zdravstvne probleme i ne moze da lepo prica a ljudi mu se smeju na in-game, on se trudi da vam pomogne oko svega ja sam mu brat i volim da mu pomognem za sve sto budete mogli da mu skinete blacklistu zamolio bi vas i bio bi zahvalan za sve sto moete da mu pomognete. Evo on se nudi da vam da wippe da mu skinete i da nece vise ulaziti bilo gde ni u link ako mozete da mi ucinite da se to resi zna m da je on dobio ban na discord ako moze da se oprostite njemu za sve sto je bio uradio ali ja vam vise volim da pomognem njemu nego meni ja znam da ce se on popravi za sve remena. Znam koliko je to tewsko za njega da se muci oko necega jer je on bolestan ima mnogo problema ne moze da se odvoji od vas jer ste mu vi dragi i dobri ljudi znam da ce vas malo rastuziti ovo malo pricu ovako salusajte me dobro. On se rodio kao mrtva beba i borio se da ostane ziv i imao iscascen kuk desni ja ga cuvam kao da sam mu brat i najjbolji drug sam zelim da vam kazem da ce se on ipak popravi evo obecava da se menja sve po red. Hvala vanm na razumevanju i na razgovor hvala jos jednom zelim vam rad i ugodan prijatan dan vas. Dusan Nikolic i da dodam mog brata da ga pozdravim puo Petar Spasic veliki pozdrav za sve vas.?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom