Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53234
Players nickname
Kizulee Macaak
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 1, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lrhGblD_7iI

Nakitu Natako

Player
Player
(Žalbu kačim za Kizulea Mačka, jer mu je banovan forum, Abraham je ovo dozvolio. Celu žalbu je napisao Kizule, sadržaj je samo kopi-pejstovan onako kako je poslat, i to se može proveriti sa Kizuleom)

Imao sam prilike da vidim koliko ljudi zapravo vole da kvare svačiji trud. Dvojica igrača (Leo Darkin sa ID-jem 7878 i Mike Black sa ID-jem 71019) su došli do Lifeinvander-a, jer su želeli da organizuju box meč. To sam objavio u ether-u, za šta su platili. Iz dosade i znatiželje sam otišao da ispratim događaj.

Međutim, događaj je propao zbog divljanja. Mislim da nisu svi kažnjeni. Odgledajte ceo POV i podelite kazne onima koji nisu dobili, ovo nije uredu da se radi. Za nauk, da ljudi budu zahvalniji kad neko organizuje nešto.

Primarno je rađen GP 6.15, ali tu ima i elemenata EarRape-a (kako ja to zovem "vrištanja").. Da ne nabrajam sad, samo ogledajte ceo POV.

Nadam se da će jednog dana ljudi biti zahvalniji. Srdačno vas pozdravljam, i nadam se da ću jednog dana opet moći da kačim sam za sebe sa svog naloga.

P. S. Snimak je neuređen, od početka do kraja. Moguće je da su neki kačili svoje kraće delove. I svaki offtopic da kažnjavate, kao što ste meni trajno banovali forum zbog jednog komentara i Mujo iliti Nixa i Abraham ne žele da ga uklone i dalje.

Nakitu Natako

Player
Player
```
(Žalbu kačim za Kizulea Mačka, jer mu je banovan forum, Abraham je ovo dozvolio. Celu žalbu je napisao Kizule, sadržaj je samo kopi-pejstovan onako kako je poslat, i to se može proveriti sa Kizuleom)

Povlačim žalbu. Kizule.
```

Status
Not open for further replies.
Top Bottom