Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Goti

Leader
Leader
1.Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-7h
5. Vaš Diskord: parada09
6. Vaše Ingame ime: Ivan Gotti
7. Vaš ID: 51139

1. Lider za:
Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Sve vijekovima sam bio tip koji voli voditi ljude i koordinirati aktivnosti. Zadaća Lidera LSPD nije samo vodjenje broja igrača. Hteo bih podstititi svakog člana tima da daje svoj maksimum, da se razvija kako u igri, tako i u RP aspektu. Smatram da kvalitetan Lider ne mora da bude samo autoritet, već i podrška svakom pojedincu, da istim duhom pobudi i odVOljava tajmove odjednom. Kroz dobru organizaciju i loku komunikaciju mogu doprineti da naš LSPD bude prepoznat kao jedan od najjačih i najorganizovanijih na serveru.

2.2
  • LSPD na Grand RP serveru ima ključnu ulogu u održavanju reda, bezbednosti i kvalitetnog RP iskustva. Kao Lider, želim se fokusirati na doslednu primenu pravila i propisa, ali i na razvoj scenarija koji će biti realistični i zanimljivi svima. Smatram da kroz kvalitetan RP možemo povećati angažovanost i zadovoljstvo igrača, što doprinosi boljoj zajednici. Takođe, želim ohrabrivati saradnju sa drugim frakcijama, kao što su EMS, kriminalne organizacije i civilni igrači, jer mislim da je timski rad i međusobno razumevanje ključ za dinamičnu i zabavnu igru.
    2.3
  • Preuzimam se za ovu poziciju jer imam dosta iskustva u radu unutar LSPD, dobro znam interne procese i pravila servera. Razumem izazove vođenja velike organizacije i spreman sam da preuzmetim odgovornost za svaku odluku i njen uticaj na tim i server. Verujem da je liderstvo pre svega služba i da je potrebno biti primer u ponašanju, posvećenosti i profesionalizmu. Moji prošli kupovine u LSPD i preostala frakcija me dobro sprema za ovaj izazov, i bezbedno da ću znati kako da balansiram među pravilima i fleksibilnošću koje mi je potrebno za kvalitetan RP.

2.4
  • Liderstvo nije statička funkcija, vještina koji zahtjevaju postupak koji zahtjeva kontinuirano prilagođavanje i učenje. Želim biti Lider jer u ovu funkciju vjerujem da vidim kao šansu da se dodatno sposobnim učim u organizacionim vještinama, komuniciranju te rješavanju konflikata. Kroz praktičko iskustvo vođenja tima, nadam se da ću doprinijeti osobnom razvoju, ali i članovima da se razviju u igri i kao osobe unutar zajednice.

2.5
  • Na kraju, želim da se LSPD kao organizacija na Grand RP serveru bude ostalo poznato kao stabloo stabilnosti i pravde. Moja obaveza je da kroz otvorenost u rade i pravdu prema svemu, pridrzim tako da gemeinosti ima povarenje u nas. Time će se izboljšati cjelokupna reputacija servera i privući još zapanjenijih i ispovjednih igrača.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

Uloga LSPD je zahtijevna i treba ozbiljne i posvećene članove. Umesto da se okrećemo velikom broju članova, bolje je imati niža, ali visokokvalitetno večerno kolektiv koji zna pravila i je posvećen RP-u. Preporučujem uvođenje strožih uvjeta prilikom upitivanja novih članova i sprovođenje detaljnije obuke koja će ih pripremiti za sve svrhe koje nosi uloga policajca. To će povećati profesionalizam i podići nivo RP-a.

3.2

Rutinske patrolne aktivnosti su važne, ali RP mora da bude dinamičan i interesantan. Lideri i oficiri mora da redovno organizuju različite RP situacije, kao što su istrage, racije, hapšenja, koordinacija sa drugim frakcijama i hitne intervencije. Takođe, preporučujem uvođenje specijalnih događaja, kao što su simulacija velikih zločina, potera ili treninga. To će podstići članove da budu aktivniji i učiniti RP mnogo zabavnijim.

3.3

Povećati komunikaciju i koordinaciju unutar tima
Jedan od najvećih izaza za organizaciju kao što je LSPD je pravovremena i jasna komunikacija između članova. Predlažem implementaciju trajnih sastanaka, gdje bi se razgovaralo o trenutnim problemima, budućim RP scenarijima i pravilima ponašanja. Svađa takođe nije pogodno da koristi efikasne komunikacijske alate unutar igre kao što su radio-kanali i Discord serveri, kako bi bili svi u toku i mogli da brzo reaguju na situacije. Pravovremenost komunikacija smanjuje nesporazume, akcije su koordinisanije i realističnije.

3.5

Bonusi bi se isplaćivali nakraju svakog tjedna/sedmice, na taj način bi se vidjelo koliko ko i kako pridonosi organizaciji. U bonuse će se uključivati ko bude imao npr. Najviše hapšenja, zapljena automobila, zapljena kanabisa i pogotvo ko dolazi na akcije a ko ne. Taj bi sustav pridonio poboljšavanje RolePlay-a tako sto bi vise dolazilo ljudi o organizaciju ne samo radi bonusa nego i radi samo organizacije naravno ali bi se oni zbog bonusa aktivirali i to bi ih poticalo da nastave raditi kako treba i punom parom jer znaju da na kraju tjedna/sedmice one najbolje ceka nagrada.

4. Kriterijum:

Minimalno 7 godina IC
Posjedovanje: dozvole za oružje, zdravstvano osiguranje i vojna legitimacija.
Postovanje svih kolega.
Postovanje pravila lidera.
Postovanje reda oblačenja i rada.
Trud, red, rad i disciplina.
Bez ikakvih svađa i prepirki.
Poznavanje pravila grada.
Minimalno 1h aktivnosti na dan.

5. Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

6. Rankovi:

Suspend
Kadet na Obuci

Policijski Kadet
Policijski Pripravnik