Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 3-8 sati
5. Vaš Discord: maree.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857

Dodatne informacije

1. Lider za - Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelim biti lider ove organizacije jer sam vec jako dugo u gradu gde sam radio svuda u State i zelim da se oprobam kao lider neke organizacije.

-S obzirom da sam radio u svim State organizacijama stekao sam pumo iskustva koje mi moze pomoci da budem lider jedne ovakve elitne organizacije.

-Odlicno poznajem zakon i pravila grada sto je jako bitno u ovom poslu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega bih okupio dobru HC ekipu koja provereno zna posao i koja bi posmatrala ostale clanove

-Zamenici bi mi bili vrlo iskusni stalozeni i imali bi potpunu organizaciju u rukama dok ja nisam tu zato bi ja stavio dva provereno dobra coveka.

-Povecao bih broj sastanaka sa drugim organizacijama kako bi resili grad od kriminala i napravili ga bezbednim za gradjane.

-HC tim bi bio jako mali koji bi sadrzao po 3 coveka po cinu tako bi povecao ljudstvo u jedinicama.

-Svaki HC bi bio zaduzen za neki jedinicu (posmatrao bi je) naravno oni bi9 imali svog komandira jedinice a HC bi nadgledao rad komandira i ostaloh clanova jedinice

-Povecao boh broj patrola jer je to kljucno u ciscenju grada od kriminala/

-Cilj jedinica i svaka jedinica je u duznosti da bude aktivna pogotovo specijalne jedinice jer su one kljucne na akcijama.

-Uveo bihb unutrasnju kontrolu koja bi se bavila clanovima organizacije i smanjila korupciju.

S postovanjem Mare Biber!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom