Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Lidera LSPD | Slavisa Todorovicc | 61671

Rejected
Status
Not open for further replies.

Slavisa Todorovic

🇷🇸♥️🇷🇸
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online: 4-7 h
5. Vaš Discord: toda3414
6. Vaše ingame ime: Slavisa Todorovicc

7. Vaš ID: 61671

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.
Kroz moje iskuvstvo na ovom serveru, imao sam prilike da radim u državnih organizacija i upoznam sistem do najsitnijih detalja, od osnovnog ponašanja, do organizacije velikih akcija. Verujem da bih kao lider LSPD-a mogao stvoriti ozbiljnu, disciplinovanu i poštovanu organizaciju koja će služiti kao stub bezbednosti u Los Santosu. Moj cilj nije samo da vodim LSPD već da izgradim sistem koji funkcioniše čak i bez mog stalnog prisustva.

2.2. Jedan lider ne znači ništa bez ljudi koji ga prate. Tako ja oko sebe imam tim ljudi koji su posvećeni, komunikativni i željni napretka. U svakom trenutku spremni su da preuzmu odgovornost, pomognu novim članovima, vode akcije čak i bez mog prisustva. Sa takvim timom, LSPD može postati najaktivnija i najorganizovanija državna organizacija, ne samo po brojnosti već i po kvalitetu članova.

2.3.Moj cilj nije samo da LSPD bude aktivan dok traje moj mandat, već da ostavi utisak na lidere posle mene. Zbog toga bih postavio jasne sisteme obuke, komisiju ocenjivanja rada, mogućnost napredovanja za svakog ko se trudi, kao i mogućnost napredovanja u High Command-u. Aktivne patrole, akcije, stabilna hijerarhija i poštovanje pravila su neki od razloga koji bi vodili ka stvaranju organizacije koja ima autoritet nad ostalim organizacijama, a ne samo uniformu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Zalagao bih se za razvoj specijalizovanih jedinica unutar LSPD-a, poput SAJ tima, saobraćajne jedinice i UKP tima, koji bi imali svoje vođe, zadatke i trenere. Time bismo članovima dali osećaj pripadnosti i odgovornosti.

3.2. Svi zaposleni bi morali da postuju kodeks oblacenja za akcije, a uniforme bih dozvolio vodjama jedinice da samoinicijativno u dogovoru sa ostalim clanovima te jedinice izaberu uniforme koje bi oni nosili.

3.3. Organizacija bi radila po principu sistema nagrada i napredovanja. Svaki trud bi bio primećen, a članovi koji se ističu imali bi mogućnost bržeg rasta kroz činove, kao i određene privilegije i pohvale, sedmične nagrade za najaktivnije članove, bonusi poslije svake akcije. Trud i rad se moraju cijeniti

3.4. Također bi se zalagali za pomoć drugim organizacijama, FIB - Pomaganje oko prikupljanja dokaza za racije stručnog UKP tima, SAHP- pomoć ako je potrebna u patroliranju autoputevima, NG - pomoć u obezbeđivanju kamiona za AmmoRun, EMS - ljudstvo u raspolaganju ako je potrebna pomoć oko regrutacija.

3.5. Specijalno obučene jedinice kao što su, UKP ( Uprava Kriminalističke Policije) - Jedinica za skupljanje dokaza, pronalazak kanabisa i uništavanje istog... , S.A.J. ( Specijalna Anti-Terroristička Jedinica) i druge.

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima!

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD,koji će se dešavat u Petak 04/07/2025 u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije počet.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom