Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Ban Evade G.P 1.1 G.P 1.2 G.P 1.4 | 6293,76264

Status
Not open for further replies.
Your ID
8793
Players nickname
Francuz_Purplehaze
Suspect ID
6293
Date of violation
Jul 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1066210/

Christos Azoribur

Player
Player

Himxyy

Player
Player

Ramboo96

Player
Player
Ramzi da si ovoliko jadan to nisam ocekivao
Popusicete mi svi, obecavam vam to, Brando Vukasine i Ramzi docete vi na svoje...
cuo sam da me trazite pa da vam se javim braco kimi neznam o cmeu pricas da sam ja jadan a ti si taj koj evaida i kaci nekoga za evaid tako da ne vidim u cemu je problem a ti zemo joker nema ko sta da ti pusi bio si i ostaces zemo joker pijacar

Christos Azoribur

Player
Player
cuo sam da me trazite pa da vam se javim braco kimi neznam o cmeu pricas da sam ja jadan a ti si taj koj evaida i kaci nekoga za evaid tako da ne vidim u cemu je problem a ti zemo joker nema ko sta da ti pusi bio si i ostaces zemo joker pijacar
Ramzi, samo da ti objasnim nesto, ne znam se pise odvojeno, to pod jedan, gramatiku i pravopis moras da naucis pa cemo se onda svadjati nije problem, ovako necu da se svadjam dok ne naucis osnovno, pijacar jesam bio ne bezim od istine, krenuo sam da se pucam po eventima i ucio nedelju dana, nakon toga sam pc checkan 2 puta u 3 dana, svi su mislili da sam kupio cheat, jer sam jednostavno bio najbolji, a sad za ovo sto kacite Aquya i Rubiroze obecavam ti da neces ni na jednom nalogu igrati ni 2 dana bices okacen kunem ti se, zapamtices me sad za ceo zivot jebem li ti mamu Makedonsku, a Brando i ekipa evo me na bari u NS ko ima nesto protiv cekam vas.

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno
ID 6293 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 1.1 + 1.4
ID 76264 već ima maksimalnu kaznu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom