Dobar dan poštovana administracijo nadam se da je sve ok. Pre par meseci sam dobio ban za GP 1.1 na twinku. Ja sam se javio Abrahama u DM da ću igrati na drugom socialu jer nisam bio kuci a odluke sam hteo igrati ako treba mogu dostaviti te dokaze. Stvarno se ne sećam da sam sem toga kršio GP 1.1 jer je to bio jedini put da ću to uraditi a njemu sam se već javio i on je odobrio.
Nadam se pozitivnom odgovoru i nadam se da ću dobiti unban. Znam da twink nije appelabl kao što ste odgovorili na prošlim žalbama za isti ovaj slučaj gde sam zaboravio da kažem da sam se javio Abrahamu. Neće se ovo ponoviti slobodno me držite za rec. Takođe dana sam pisao Nico Salamanca I on mi je rekao da okačio žalbu
Nadam se pozitivnom odgovoru i takođe mozete proveriti i sa Abrahamom kako sam mu pisao u dm disc sa kog sam se javio -----> j_stojke
Nadam se pozitivnom odgovoru i Srdačan pozdrav
Nadam se pozitivnom odgovoru i nadam se da ću dobiti unban. Znam da twink nije appelabl kao što ste odgovorili na prošlim žalbama za isti ovaj slučaj gde sam zaboravio da kažem da sam se javio Abrahamu. Neće se ovo ponoviti slobodno me držite za rec. Takođe dana sam pisao Nico Salamanca I on mi je rekao da okačio žalbu
Nadam se pozitivnom odgovoru i takođe mozete proveriti i sa Abrahamom kako sam mu pisao u dm disc sa kog sam se javio -----> j_stojke
Nadam se pozitivnom odgovoru i Srdačan pozdrav