Informacije
1. Vaše ime IRL: Andjela
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord:ana053217
6. Vaše ingame ime: Ana Zajcev
7. Vaš ID: 70533
Dodatne informacije
Lider za LSPD
1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo i strast prema organizaciji
-Tokom meseci aktivnog igranja kao clanica u organizacijama, stekla sam dragoceno razumevanje mehanike, pravila i kulture unutar igre od disciplina preko RP scenarija do interakcije među članovima.
-Kao lider, želim da iskoristim to iskustvo da zajedno sa timom koji ce pomoci da postignemo red,rad i visok nivo igre želeći da zajedno budemo najbolji.
2. Motivisana sam da uvedem red u organizaciju kao i timski duh
-Trenutno na mnogim serverima primećujem da RP unutar policije često zna da bude haotičan ili previše površan. Kao lider, želim da uvedem jasna pravila, rang, strukturu, obavezne RP obuke i stalnu međusobnu komunikaciju unutar organizacije. Kroz to želim da stvorim čvrst i koordinisan tim u kojem se svaki član oseća korisnim i poštovanim.
3. Imam dugoročnu viziju za razvoj LSPD-a
-Ne vidim ovu poziciju kao kratkoročnu ulogu. Moj cilj je da izgradim stabilnu i dugoročno održivu organizaciju, koja će i nakon moje smene funkcionisati jednako dobro. Planiram saradnje sa drugim oranizacijama, razvoj RP scenarija (npr. SWAT, detektivske istrage, undercover operacije) i mentorstvo novih članova kako bismo imali stalno aktivan i kvalitetan RP.
2. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Aktivna i smislena interakcija sa drugim igračima
RP ne postoji bez međusobne interakcije. Uključivanjem u dijalog, saradnju, pa čak i konflikte sa drugim likovima, stvaramo dinamične priče koje podstiču maštu i omogućavaju svakome da ostavi trag u igri. Kvalitetna komunikacija i spremnost na razmenu ideja čine RP daleko bogatijim iskustvom.
2. Poštovanje zajednice i konstruktivna saradnja
Slušanje drugih, uvažavanje tuđeg stila igre i otvorenost za predloge doprinose zdravijoj RP atmosferi. Kultura međusobnog poštovanja i pomoći gradi zajednicu u kojoj se svi osećaju kao deo tima i imaju prostor za razvoj, bez obzira na iskustvo.
3. Uvođenje originalnog sadržaja i misija
Ponekad je dovoljno samo jedna dobra ideja da oživi ceo server. Predlaganje zanimljivih RP događaja – poput akcija, istraga, internih konflikata ili tematskih patrola – unosi svežinu i motiviše druge da se uključe i doprinesu sopstvenim kreativnim RP-om.
----------STRUKTURA ČINOVA----------
20.Nacelnik
19.Zamenik Nacelnika
18.Assistent Nacelnika
17.Glavni Inspektor
16.Komandant SWAT
----------HIGH COMMAND----------
15.Zamenik Glavnog Inspektora
14.Zamenik komandanta SWAT
13.Komandir Stanice
----------COMMAND----------
12.Visi Inspektor
11.SWAT Snajper
10.Inspektor
9.SWAT Vazdusna Jedinica
8.Mladji Inspektor
7.SWAT Operativac
6.Saobracajac III
5.Saobracajac II
4.Saobracajac I
3.Komunalac
2.Saobracajac na obuci
1.Suspend
RADIO KODOVI KOJI CE SE KORISTITI 24H
10-1 - Svi se vracaju u stanicu
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid razgovora na radiju
10-4 - Primljeno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Specijalna Uniforma.
10-20 - Trenutna lokacija patrole
10-99 - Situacija je završena.
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave,srdacan pozdrav Ana Zajcev.
1. Vaše ime IRL: Andjela
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord:ana053217
6. Vaše ingame ime: Ana Zajcev
7. Vaš ID: 70533
Dodatne informacije
Lider za LSPD
1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo i strast prema organizaciji
-Tokom meseci aktivnog igranja kao clanica u organizacijama, stekla sam dragoceno razumevanje mehanike, pravila i kulture unutar igre od disciplina preko RP scenarija do interakcije među članovima.
-Kao lider, želim da iskoristim to iskustvo da zajedno sa timom koji ce pomoci da postignemo red,rad i visok nivo igre želeći da zajedno budemo najbolji.
2. Motivisana sam da uvedem red u organizaciju kao i timski duh
-Trenutno na mnogim serverima primećujem da RP unutar policije često zna da bude haotičan ili previše površan. Kao lider, želim da uvedem jasna pravila, rang, strukturu, obavezne RP obuke i stalnu međusobnu komunikaciju unutar organizacije. Kroz to želim da stvorim čvrst i koordinisan tim u kojem se svaki član oseća korisnim i poštovanim.
3. Imam dugoročnu viziju za razvoj LSPD-a
-Ne vidim ovu poziciju kao kratkoročnu ulogu. Moj cilj je da izgradim stabilnu i dugoročno održivu organizaciju, koja će i nakon moje smene funkcionisati jednako dobro. Planiram saradnje sa drugim oranizacijama, razvoj RP scenarija (npr. SWAT, detektivske istrage, undercover operacije) i mentorstvo novih članova kako bismo imali stalno aktivan i kvalitetan RP.
2. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Aktivna i smislena interakcija sa drugim igračima
RP ne postoji bez međusobne interakcije. Uključivanjem u dijalog, saradnju, pa čak i konflikte sa drugim likovima, stvaramo dinamične priče koje podstiču maštu i omogućavaju svakome da ostavi trag u igri. Kvalitetna komunikacija i spremnost na razmenu ideja čine RP daleko bogatijim iskustvom.
2. Poštovanje zajednice i konstruktivna saradnja
Slušanje drugih, uvažavanje tuđeg stila igre i otvorenost za predloge doprinose zdravijoj RP atmosferi. Kultura međusobnog poštovanja i pomoći gradi zajednicu u kojoj se svi osećaju kao deo tima i imaju prostor za razvoj, bez obzira na iskustvo.
3. Uvođenje originalnog sadržaja i misija
Ponekad je dovoljno samo jedna dobra ideja da oživi ceo server. Predlaganje zanimljivih RP događaja – poput akcija, istraga, internih konflikata ili tematskih patrola – unosi svežinu i motiviše druge da se uključe i doprinesu sopstvenim kreativnim RP-om.
----------STRUKTURA ČINOVA----------
20.Nacelnik
19.Zamenik Nacelnika
18.Assistent Nacelnika
17.Glavni Inspektor
16.Komandant SWAT
----------HIGH COMMAND----------
15.Zamenik Glavnog Inspektora
14.Zamenik komandanta SWAT
13.Komandir Stanice
----------COMMAND----------
12.Visi Inspektor
11.SWAT Snajper
10.Inspektor
9.SWAT Vazdusna Jedinica
8.Mladji Inspektor
7.SWAT Operativac
6.Saobracajac III
5.Saobracajac II
4.Saobracajac I
3.Komunalac
2.Saobracajac na obuci
1.Suspend
RADIO KODOVI KOJI CE SE KORISTITI 24H
10-1 - Svi se vracaju u stanicu
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid razgovora na radiju
10-4 - Primljeno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Specijalna Uniforma.
10-20 - Trenutna lokacija patrole
10-99 - Situacija je završena.
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave,srdacan pozdrav Ana Zajcev.