Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Anaa

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andjela
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord:ana053217
6. Vaše ingame ime: Ana Zajcev
7. Vaš ID: 70533

Dodatne informacije

Lider za LSPD

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Iskustvo i strast prema organizaciji
-Tokom meseci aktivnog igranja kao clanica u organizacijama, stekla sam dragoceno razumevanje mehanike, pravila i kulture unutar igre od disciplina preko RP scenarija do interakcije među članovima.
-Kao lider, želim da iskoristim to iskustvo da zajedno sa timom koji ce pomoci da postignemo red,rad i visok nivo igre želeći da zajedno budemo najbolji.

2. Motivisana sam da uvedem red u organizaciju kao i timski duh
-Trenutno na mnogim serverima primećujem da RP unutar policije često zna da bude haotičan ili previše površan. Kao lider, želim da uvedem jasna pravila, rang, strukturu, obavezne RP obuke i stalnu međusobnu komunikaciju unutar organizacije. Kroz to želim da stvorim čvrst i koordinisan tim u kojem se svaki član oseća korisnim i poštovanim.

3. Imam dugoročnu viziju za razvoj LSPD-a
-Ne vidim ovu poziciju kao kratkoročnu ulogu. Moj cilj je da izgradim stabilnu i dugoročno održivu organizaciju, koja će i nakon moje smene funkcionisati jednako dobro. Planiram saradnje sa drugim oranizacijama, razvoj RP scenarija (npr. SWAT, detektivske istrage, undercover operacije) i mentorstvo novih članova kako bismo imali stalno aktivan i kvalitetan RP.

2. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Aktivna i smislena interakcija sa drugim igračima
RP ne postoji bez međusobne interakcije. Uključivanjem u dijalog, saradnju, pa čak i konflikte sa drugim likovima, stvaramo dinamične priče koje podstiču maštu i omogućavaju svakome da ostavi trag u igri. Kvalitetna komunikacija i spremnost na razmenu ideja čine RP daleko bogatijim iskustvom.

2. Poštovanje zajednice i konstruktivna saradnja
Slušanje drugih, uvažavanje tuđeg stila igre i otvorenost za predloge doprinose zdravijoj RP atmosferi. Kultura međusobnog poštovanja i pomoći gradi zajednicu u kojoj se svi osećaju kao deo tima i imaju prostor za razvoj, bez obzira na iskustvo.

3. Uvođenje originalnog sadržaja i misija
Ponekad je dovoljno samo jedna dobra ideja da oživi ceo server. Predlaganje zanimljivih RP događaja – poput akcija, istraga, internih konflikata ili tematskih patrola – unosi svežinu i motiviše druge da se uključe i doprinesu sopstvenim kreativnim RP-om.

----------STRUKTURA ČINOVA----------
20.Nacelnik
19.Zamenik Nacelnika
18.Assistent Nacelnika
17.Glavni Inspektor
16.Komandant SWAT
----------HIGH COMMAND----------
15.Zamenik Glavnog Inspektora
14.Zamenik komandanta SWAT
13.Komandir Stanice

----------COMMAND----------
12.Visi Inspektor
11.SWAT Snajper
10.Inspektor
9.SWAT Vazdusna Jedinica
8.Mladji Inspektor
7.SWAT Operativac
6.Saobracajac III
5.Saobracajac II
4.Saobracajac I
3.Komunalac
2.Saobracajac na obuci
1.Suspend

RADIO KODOVI KOJI CE SE KORISTITI 24H
10-1 - Svi se vracaju u stanicu
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid razgovora na radiju
10-4 - Primljeno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Specijalna Uniforma.
10-20 - Trenutna lokacija patrole
10-99 - Situacija je završena.

Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave,srdacan pozdrav Ana Zajcev.

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom