Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77681
Players nickname
Kosta BIack
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jul 3, 2025
Time
1:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KostaNikolich

Player
Player
Poštovana administracijo,

Dobio sam ban zbog kršenja pravila G.P. 1.4 – logovanje na više od dva naloga.
Želim da objasnim situaciju jer nije bilo nikakve zle namere s moje strane.

Moj prethodni Rockstar nalog (ime: **Drxdeku**) je bio hakovan i više nemam nikakav pristup tom nalogu. Na tom nalogu su se nalazili sledeći likovi:
- Main ID: 75439
- Twink ID: 70770

Pošto nisam uspeo da vratim nalog, kupio sam novu kopiju GTA V na Steamu i napravio novi Rockstar nalog pod imenom **KostaNikolich**. Na tom nalogu sada igram i imam sledeće likove:
- Main ID: 77681
- Twink ID: 77680

Pre nego što sam nastavio sa igranjem, kontaktirao sam administratora **Aldin_Verstappen** i objasnio mu celu situaciju. On mi je rekao da je sve u redu dokle god ne koristim više naloga istovremeno i ne pokušavam da zaobiđem pravila. Takođe sam mu naglasio da više nemam pristup starom nalogu, što se i vidi – jer od **27. juna** ti stari nalozi više nisu aktivni.

Zato vas ljubazno molim da:
- **Permabanujete nalog Drxdeku** (pošto je hakovan i nedostupan)
- **Unbanujete moj aktivni nalog KostaNikolich**, na kojem sada želim da nastavim igranje.

Unapred se zahvaljujem na razumevanju i nadam se pozitivnom odgovoru.

**KostaNikolich**

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Twink nalog nije Appealable , i ja ti nikada ne bih rekao da je ok da krsis GP1.4 , procitaj fino nas dm

Status
Not open for further replies.
Top Bottom