Poštovana administracijo,
Dobio sam ban zbog kršenja pravila G.P. 1.4 – logovanje na više od dva naloga.
Želim da objasnim situaciju jer nije bilo nikakve zle namere s moje strane.
Moj prethodni Rockstar nalog (ime: **Drxdeku**) je bio hakovan i više nemam nikakav pristup tom nalogu. Na tom nalogu su se nalazili sledeći likovi:
- Main ID: 75439
- Twink ID: 70770
Pošto nisam uspeo da vratim nalog, kupio sam novu kopiju GTA V na Steamu i napravio novi Rockstar nalog pod imenom **KostaNikolich**. Na tom nalogu sada igram i imam sledeće likove:
- Main ID: 77681
- Twink ID: 77680
Pre nego što sam nastavio sa igranjem, kontaktirao sam administratora **Aldin_Verstappen** i objasnio mu celu situaciju. On mi je rekao da je sve u redu dokle god ne koristim više naloga istovremeno i ne pokušavam da zaobiđem pravila. Takođe sam mu naglasio da više nemam pristup starom nalogu, što se i vidi – jer od **27. juna** ti stari nalozi više nisu aktivni.
Zato vas ljubazno molim da:
- **Permabanujete nalog Drxdeku** (pošto je hakovan i nedostupan)
- **Unbanujete moj aktivni nalog KostaNikolich**, na kojem sada želim da nastavim igranje.
Unapred se zahvaljujem na razumevanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
**KostaNikolich**
Dobio sam ban zbog kršenja pravila G.P. 1.4 – logovanje na više od dva naloga.
Želim da objasnim situaciju jer nije bilo nikakve zle namere s moje strane.
Moj prethodni Rockstar nalog (ime: **Drxdeku**) je bio hakovan i više nemam nikakav pristup tom nalogu. Na tom nalogu su se nalazili sledeći likovi:
- Main ID: 75439
- Twink ID: 70770
Pošto nisam uspeo da vratim nalog, kupio sam novu kopiju GTA V na Steamu i napravio novi Rockstar nalog pod imenom **KostaNikolich**. Na tom nalogu sada igram i imam sledeće likove:
- Main ID: 77681
- Twink ID: 77680
Pre nego što sam nastavio sa igranjem, kontaktirao sam administratora **Aldin_Verstappen** i objasnio mu celu situaciju. On mi je rekao da je sve u redu dokle god ne koristim više naloga istovremeno i ne pokušavam da zaobiđem pravila. Takođe sam mu naglasio da više nemam pristup starom nalogu, što se i vidi – jer od **27. juna** ti stari nalozi više nisu aktivni.
Zato vas ljubazno molim da:
- **Permabanujete nalog Drxdeku** (pošto je hakovan i nedostupan)
- **Unbanujete moj aktivni nalog KostaNikolich**, na kojem sada želim da nastavim igranje.
Unapred se zahvaljujem na razumevanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
**KostaNikolich**