Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55110
Players nickname
Milka Haze
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jun 4, 2024
Time
00:00
Proofs
x

Lux Alberta

Player
Player
Pozdrav administracijo, davno sam napravio veliku grešku jer sam bio nov na serveru i nisam bio upoznat s pravilima. Otišao sam kod prijatelja, sjedili smo u njegovoj sobi i razgovarali, on je ostavio računalo upaljeno i otišao jesti. Prijavio sam se na svoj račun i kad se vratio, vidio je sve i bio je tužan... Bilo mi ga je žao. Znam da sam proveo malo vremena na ovom projektu, ali sam se povezao s ljudima, nisam igrao više od godinu dana i stvarno bih se volio vratiti. Sjećam se imena, bilo je Milka Haze (možda je neko drugo prezime, ali ime je, prilično sam siguran, točno). Sada bih volio ponovno igrati. Pronašao sam prijatelje koji igraju na ovom divnom projektu i volio bih se ponovno povezati s njima.

Ne zanima me varanje ili kršenje pravila. Sve što se dogodilo bilo je zbog nepoznavanja i neiskustva s pravilima. Prije svega, ispričavam vam se zbog svojih prijestupa i zamolio bih vas, prema vašoj volji, ako je moguće dobiti barem ovu posljednju priliku da se vratim tamo gdje sam stao, jer stvarno volim i nedostaje mi ovaj projekt. I naravno, dajem riječ da se takve početne pogreške više nikada neće ponoviti.

S velikim poštovanjem!

Prihvaćam money wipe i car wipe

Hvala na pažnji!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom