By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Self report kacio si samog sebe za fear rp uleteo si na nas 7 bolje povuci dobices ti kaznuPart 2 ista prica ista familija
Nije fear rp nisam imao puske na glavi i pobegao sam odmah nauci pravilaNa povu se vidi da je igrac uradio fear I id 63826 nista uradio nije
Admine smatram da ovo nike fear rp jer nisam imao puske na glavi i pobegao sam odmah cim sam ukrao masinuPart 2 ista prica ista familija
Nisu mogla 2 metka u 1 sekundu da me ubiju neko sa krova je isto pucao na mene i 100 posto jeste onNa povu se vidi da je igrac uradio fear I id 63826 nista uradio nije
Ok znaci priznao si da su ovi drugi pocinili to za sta sam vas kacioNa povu se vidi da je igrac uradio fear I id 63826 nista uradio nije
Evo posto ste tolko dobri evo kaceni ste i za fail rpSelf report kacio si samog sebe za fear rp uleteo si na nas 7 bolje povuci dobices ti kaznu
U mojoj perspektivi nisam video nijednog lika pa sam se zato popeo gorePart 2 ista prica ista familija