Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18199
Players nickname
Strale Company
Suspect ID
65968
Date of violation
Jul 4, 2025
Time of violation
23:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rXK_upABPO0

strale246

Player
Player
Igrac ID 70157 je prvo napisao u chatu Koliko kosta 100m i onda se ubacio igrac ID 65968 gde je pitao koliko kosta 50m ili 100m i kako se to prebacuje po 5,10 miliona, a da niko ne primeti. Kada sam mu rekao zbog cega to radi odmah je krenuo da menja temu i njegove reci prebacuje na mene. Molim administraciju da ovakve igrace kazni. Imate sve u POV-u.

Zoxx13

Player
Player
Zamilio bih te da okacis pov na kojem se ti cujes,hvala.

giphy.gif

Last edited:

Roberto_Sifon

Player
Player
Poštovani,

Budući da je Strale otvorio temu, smatram važnim iznijeti potpunu sliku događaja. Osoba koju je prijavio nije ni u kojem trenutku prekršila pravila, već je u kontekstu uobičajene igre i komunikacije provocirala Straleta zbog već poznate informacije – da Strale kupuje novac na serveru za stvarni novac, o čemu postoje naznake i unutar logova.

Čini se da je Strale iskoristio trenutak kada se spomenula tema novca kako bi skrenuo pažnju sa sebe i pokušao diskreditirati drugog igrača.

Ovim putem ljubazno pozivam administraciju da izvrši provjeru logova vezanih za ID 18199, kako bi se sve činjenice objektivno sagledale.

S poštovanjem, Roberto Sifon

strale246

Player
Player
Skroz postujem sto branite drugara i pokusavate iz ovakve situacije da ga izvadite i sve svalite na mene i celu pricu prebacite na mene, ali u ovoj situaciji gde vas drugar ID 65968 krsi pravilo 1.6 ne mozete. Pustite administraciju da resi. HVALA !

Roberto_Sifon

Player
Player
Nemamo mi ovdje mogucnost da nekog branimo, nego mozemo samo iznijeti cinjenice koje ce Administracija svakako provjeriti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom