Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23476
Players nickname
Ruxy Pluxury
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/LBzSHqX

Ruxy

Get back to work
Player
Poštovana Administracijo Grand RP servera,

Pišem vam ovaj unban appeal sa iskrenom nadom i dubokim žaljenjem zbog banovanja koje sam dobio zbog GP-6.3. Želim da izrazim koliko mi je zaista žao zbog svega što se dogodilo i koliko sam razmišljao o svojim greškama tokom protekle godine.

Igrajući na Grand RP serveru od 2022. godine, ovaj server mi je bio mnogo više od same igre – postao je mesto gde sam upoznao sjajne ljude, uživao u zajednici i stvarao nezaboravne trenutke. Banovanje me je zaista pogodilo i veoma sam tužan zbog toga što nisam mogao da nastavim da igram sa svima vama i doprinosim serveru na pozitivan način.
Tokom ove godine udaljenosti od servera, imao sam mnogo vremena da razmislim o svojim postupcima i shvatio sam koliko je važno poštovati pravila i pravilan način igre. Želim da vam kažem da sam se promenio i da sam sada potpuno spreman da se vratim, poštujem pravila i budem odgovoran član zajednice.
Nisam ovde da pravdam svoje greške, već da vam iskreno kažem da mi je veoma žao i da bih dao sve od sebe da dokažem da sam vredan drugu šansu. Grand RP server mi je mnogo značio i još uvek mi znači, i zato vam se obraćam sa molbom za unban kako bih mogao da se vratim u zajednicu i igram sa poštovanjem i entuzijazmom.

Unapred hvala na vašem vremenu i razumevanju. Nadam se da ćete razmotriti moj apel i dati mi priliku da se iskupim i dokažem kao bolji igrač.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Dostavi prvobitno ime social cluba sa kojeg je napravljen racun u novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom