Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77681
Players nickname
Kosta BIack
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jul 5, 2025
Time
12:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KostaNikolich

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ovo je moja druga žalba u vezi bana za G.P. 1.4, i ovim putem bih želeo dodatno da pojasnim situaciju jer verujem da se u mom slučaju ne radi o klasičnom kršenju tog pravila.

Moj stari Rockstar nalog (Social Club ime: Drxdeku) je bio hakovan i izgubio sam pristup. Na tom nalogu su se nalazili:

• Main ID: 75439
  • Twink ID: 70770
Pošto nisam imao mogućnost da povratim nalog, kupio sam novu kopiju GTA V i napravio novi Rockstar nalog sa imenom KostaNikolich, na kojem sada igram:

• Main ID: 77681
  • Twink ID: 77680
Od trenutka kada sam izgubio pristup starom nalogu (krajem juna), nisam ga više koristio niti pokušavao da zaobiđem pravila. Koristim samo jedan nalog i želim da nastavim igranje na pošten i regularan način.

Kao igrač koji se trudio da uvek poštuje pravila servera i koji nikada nije imao lošu nameru, smatram da u ovom slučaju nije došlo do stvarnog kršenja G.P. 1.4. Novi nalog sam napravio isključivo zbog gubitka pristupa starom i uz želju da nastavim igru transparentno.

Zato vas ljubazno molim da ovu žalbu razmotrite još jednom i da mi, ukoliko je moguće, omogućite nastavak igranja na nalogu KostaNikolich.

Naravno, nemam ništa protiv da se moj stari nalog Drxdeku trajno blokira, jer mi više nije dostupan.

Unapred zahvaljujem na razumevanju i izdvojenom vremenu. Nadam se da ćete uvažiti moju situaciju i pružiti mi priliku da nastavim igru na serveru koji poštujem i rado igram.

Srdačan pozdrav,
KostaNikolich

Status
Not open for further replies.
Top Bottom