Pozdrav svima koji citaju ovu Zalbu to jest nije zalba nego molba za Admine,Voleo bih ponovo da zaigram na vasem lijepom Projektu sa svojim drugarima dobio sam ba za G.P 14 nisam nikome davao moj acc niti slicno par puta jesam mjenjao lokacije nosio pc posto zivim u Njemackoj nosio sam u Bonsu ali sam javio ja bih vam bio zahvalan kad bi ste mogli pogledati sve za kratko vrijeme sam stekao puno iskustva na vasem projektu i uspio sam sebi da kupim cak i Abibaske i stekao sam mnogo Prijatelja i to me je bila jedina opcija da se druzim vas projekat me je cinio sretnim kad sam ga igrao cik i kad su bile teske situacije u Zivotu,Ja bih vas molio kad bi mi dali jos jednu sansu da zaigram ponovo na vasem projektu lijepom i kad bih povo zaigrao sa mojim prijateljima nazad dosta prijatelja mi je dobilo unban pa da se i ja oglasim,Jedini nacin da budem sretan je da zaigram povo na projektu Grand rp sa starim drugarima bez ikakvog toxica prema drugim ljudima ako treba pristajem na Money up i dami se bana moj twink acc samo da ponovo zaigram na mom 70564 acc sta god je potrebno cak ako je potrebno da se citav karakter resetuje pristajem i na to.Samo da ponovo zaigram na vasem lijepom Projektu sa starim drugarima.
Lijep pozdrav Simon DeLuca
Lijep pozdrav Simon DeLuca