Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
67708
Players nickname
Bosko Smradokurgejevic
Suspect ID
74168
Date of violation
Jul 4, 2025
Time of violation
14:15
Proofs
https://youtu.be/kN13ZEVOoTA

Bosko Smradokurgejevic

Player
Player
Ovo je drugi put da objavljujem žalbu na ovoga igrača i ovdje se tačno vidi sva tri pravila koja su prekršena. Jasno se vidi da je ubio jednoga od naših na početku videa, i da smo ostali nas dvojica živi. To znači da je prekršio pravilo "FearRP" i "RPS" pravilo, A pred kraj videa se jasno čuje i vidi da i mene ubija, zatim vrijeđa i ujedno krši pravilo "MG". Želio bih da se ovaj supermen ovoga puta kazni jer se jasno na snimci vide sva tri pekršena pravila. LP.

Andrej janic

Player
Player

Andey Vasquez

Player
Player
Dostavi pov od pocetka situacije
ti kao da imas neki poremecaj momak ne mozes skontati kad ti neko kaze da nije snimano od pocetka jer covjek lijepo igra rp a ti se pravis majmun i supermen tu i krsis pravila skontaj momak batali se ovog lice smaras skontaj da si pogrijesio i sve cu uraditi da te kazne jer to zasluzujes

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije
.

Imate rok 12 sati.

Andey Vasquez

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije
.

Imate rok 12 sati.
jasno se vidi fear,mg i rps ne razumem sta ne mozete zakljuciti,jel ne vidite da ih je 3 a on jedan i rekao je "icices na forum" i to je mg molim vas sta radite vi

Bosko Smradokurgejevic

Player
Player
bato okacio si za fear a pucam se sa likov 1v1 dok ti trcis okolo smesan si
Brate moj pucao si se sa nas trojicom, na početku se jasno vidi da si ubio jednoga od nas i takođe se jasno vidi da si se pucao sa dvojicom, ne znam jesi li glup ili se sam praviš pametan da bi privukao pažnju na sebe, a nisi očigledno nešto pametan. Tek si počeo da roleplayaš tako da imaj malo rispekta i poštovanja i priznaj da si pogriješio, a ne ovdje da se praviš da znaš sve, kad očigledno ne znaš prijatelju. Kažeš da hoćeš nas da kačiš za GP 6.15. Prijatelju pogledaj slobodno šta si uradio okači sve od početka cijelu situaciju pa će i admin da vidi koliko si ti pravila prekršio. Dolaziš nama na privatan posjed i pucaš nas, ideš sam na nas trojicu, gdje ti je strah za život? Umislio si da si neki supermen pa možeš na nas sve. E pa ne može. Ako okačiš nas za GP 6.15 ideš nama u korist, a sebi štetiš, jer očigledno ne znaš pravila. Tako da začepi i pređi na Revoluciju ako ti toliko znaš pravila RP-a i ostavi nas da uživamo u grandu bez tvojih gluposti, biće ljepše i nama i drugima. I samo da znaš da kačimo ja i moji prijatelji cijeli POV da dobiješ maksimalnu kaznu koju trebaš da dobiješ. Adios.

Andey Vasquez

Player
Player
bato okacio si za fear a pucam se sa likov 1v1 dok ti trcis okolo smesan si
Bato ti si očigledno slijepac i sa tobom ne vrijedi komunicira,njih je troje a ti jedan,kacice sad treći pa ces da vidis kako će sve biti u sninku i tad padas za 5 ili vise pravila nisam siguran,pa će vidimo kako ces se kurciti tad

Andey Vasquez

Player
Player
ako hocete mogu vas i za 6.15 al mi vas zao kad vidim da ne znate sta je fear rp
Sta ti je zao kidu,piješ magnezijum i slusas drugove koji ti govore pravila da bi ispao pametan nemas ti pojma,ajde ako si tolko pametan dodaj me na discord @aand_rejj pa da vidimo ko zna pravila a ko ne.Ako odbijes smatram da sam ja u pravu za sve što si reko i da nemaš pojma o životu a kamoli o pravilima za RP

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Zalba prihvacena

ID 67708 bice kaznjen za FearRP ( Napadate igraca sakama koji drzi pusku )
ID 74168 bice kaznjen za MG. ( Spominjete forum IC )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom