Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-4 sata dnevno
6. Vaš Discord: jusuf0909
7. Vaše ingame ime: Yusuf Choppa
8. Vaš ID: 41677
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a

1. Zašto želite postati admin?
Moja zelja da postanem admin jeste da pomognem drugim igracima kojima je potrebna pomoc administratora. Zelim da poboljsam RP tako sto cu skoliti krsenje pravila koliko god budem mogao da bi pruzio svima posten RP. Zelja mi je to da mogu da pomognem ostalima i da steknem jos iskustva i mozda jos nesto novo naucim uvezi ovog projekta.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to da poznajem pravila bas dobro da znam sta trebam i sta netrebam kazniti. Da znam sta sam pogresio i ako nesto pogresim potrudim se da to ispravim , a ako nesto dobro uradim nepustim da mi to dodje do glave i da mi pomuti razum da budem pun sebe.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
To da sam osoba koja voli da se dokazuje i da pravi probleme. Pravio sam bio probleme dok nisam svatio sta sam radio sve ono sto su ostali misli da je nenormalno i smesno. Samo sam sebi pravio losiju poziciju dok su se ostali smejali na mojim greskama. Zato zelim postati admin da dokazem da se pa cak i osoba poput mene moze promeniti na bolje
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Svestan sam toga da cu odbaciti svoj normalan RP i postati jedan od admina sve u svemu spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nikada nisam ni imao biznis niti cu ja mislim ikada imati tako da nema nikakvu emotivnu povezanost za biznise :).
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne ali u buducnosti mozda zbog treninga i nekih manjih zdrastvenih problema, ali to sve sam resio tako da sam slobodan i spreman.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ne primamo trenutno kandidate sa takvim specifikacijama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom