Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33677
Players nickname
Triffy Ricci
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 14, 2024
Time
16:05
Proofs
https://imgur.com/1jwtP8K

Triffy Blancoo

Player
Player
Poštovana administracijo Grand Roleplay servera,

ovim putem vam se obraćam sa iskrenom molbom da mi ukinete blacklistu koja mi je izrečena prije više od godinu dana.

Razlog zbog kojeg sam tada završio na blacklisti bio je moj nepromišljen i djetinjast postupak – uvrijedio sam administraciju putem foruma. Želim odmah naglasiti da te uvrede nisu bile teške niti zlonamjerne, već čista provokacija s moje strane u trenutku frustracije. Naime, tada nisam aktivno igrao na serveru, a bivša ekipa me je neprestano nagovarala da se vratim. Nakon što sam im više puta rekao da ne želim igrati, iz inata prema njima odlučio sam da se samoinicijativno blacklistujem – uvrijedivši administraciju kako bi me se udaljilo sa servera. Iskreno, to je bila glupa i impulzivna odluka, donesena u ljutnji, a ne nešto što je zaista odražavalo moje mišljenje o vama ili zajednici.

Od tada je prošlo više od godinu dana, a zapravo i duže od kako sam aktivno igrao na vašem serveru. Danas mi se iskreno vratila želja za igrom, i volio bih se ponovo priključiti zajednici. Osim toga, želim napomenuti da sam ranije bio aktivan i korektan igrač – nikada nisam imao prijave za kršenje pravila, poštovao sam sve RP norme, i nikome nisam narušavao mir na serveru. Vaša administracija to lako može provjeriti po mojoj istoriji.

Takođe, važno mi je da naglasim i da sam tokom vremena uložio značajnu količinu novca na Grand Roleplay, jer sam vjerovao u projekat i želio podržati razvoj servera. Još jedan dokaz da mi je stalo do svega što ste izgradili.

Naravno, poštujem bilo kakvu odluku koju donesete. Međutim, iskreno vjerujem da bi bila šteta da se ne uzme u obzir cijela slika – moj prethodni doprinos, ponašanje u zajednici, kao i činjenicu da je blacklist nastala iz glupog inata, a ne iz pravog konflikta s vama. Spreman sam isto tako da popricam sa vama ako bi to moglo bilo kako pomoci. Nadam se da ćete mi ukazati povjerenje i dati drugu šansu.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i vremenu. Moj ID: 33677

dimovski1

Player
Player
Realno, retki su kvalitetni ljudi kao stoj je bio Triffy na serveru, nikad nije bio toxican i nije se nabadao sa ljudima. Uvjek je bio fer i korektan cak i prema ljudima koje nisu bili u nasoj porodici, a posebno za novim igracima. Dugo smo vremena igrali ovaj projekat i stvarno imamo zelju da se vratimo, al smo mi grupa koja se drzi zajedno i voljeli bi da tako ostane. Nasa grupa se upoznala na vas projekat, tako da zelja nam je da produzimo pricu. Bila bi stvarno steta da ne dobije drugu sansu, znam sve sta se desavalo i znam da je to uradio samo kako bi nas skino sa ledja, mogu to da potvrdim.
Srdacan pozdrav,
Ivan Renegade.

Krejzi

Player
Player
Triffy je jedan od rijetko iskrenih i dobrih ljudi danas. Prije svega čovjek, brat, neko ko stoji iza svojih riječi i djela. Nije savršen ali ima srce na mjestu i to najviše cijenim kod njega. Podrška za brata mog i nadam se da ćemo nastaviti na ovom projektu. 🖐

Status
Not open for further replies.
Top Bottom