Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74472
Players nickname
Roberto_Sifon
Suspect ID
18199
Date of violation
Jul 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
http://0000

Roberto_Sifon

Player
Player
Poštovana administracijo Grand Roleplay servera,

želim prijaviti ozbiljnu sumnju na kršenje pravila servera u vezi sa igračem koji koristi ID 18199. Postoje osnovane indicije da navedeni igrač kupuje in-game novac (pare) za Real Cash, što predstavlja ozbiljno kršenje pravila servera i kompromituje fer igru svih ostalih učesnika.

Molim vas da se detaljno pregledaju svi relevantni logovi koji se odnose na njegove:

• transakcije (trade logs, transferi imovine, vozila, biznisa),
  • bankovne promjene,
  • komunikacija putem sistema (posebno u periodima kada je došlo do većih priliva novca ili promjena imovine),
  • kao i sve moguće vanroleplay dokaze koji mogu potvrditi ovu sumnju.
Posebno bi bilo korisno da se provjeri i povezanost ID 18199 s računima koji se koriste samo privremeno radi prijenosa novca (tzv. mule accounti), kao i eventualni dokazi o uplati stvarnog novca u zamjenu za in-game sredstva.

Napominjem da se ovakvo ponašanje kosi sa pravilima GrandRP zajednice i narušava integritet servera. Iz tog razloga se nadam da će se ova situacija shvatiti ozbiljno i da će se, ukoliko se sumnje potvrde, poduzeti odgovarajuće mjere u skladu s pravilnikom.

Hvala vam na vremenu i trudu koji ulažete u očuvanje poštene igre.

Nikos Spaghetti

Player
Player
Hahahahaha samo cu jedno da kazem a to je da MOZETE SAMO DA BUDETE LJUBOMORNI na nas uspeh u biznisima i pijace sa uspesnim prodajama :)
TREBA DA VAM BUDE JASNO DA MI DRZIMO PIJACU I DA SMO TU 10+h dnevno svako od nas na projektu, budi i ti pa ces mozda biti uspesan!

Za razliku od vas koji ste juce izasli iz hotela svi mi imamo preko 50godina a neki i 100godina u gradu i 1acc, cak ni twink nemamo.

Tako da pokrijte svoje prazne glave svojim velikim usima i cutite ili odletite negde :LOL:...

Roberto_Sifon

Player
Player
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se trebali onda pravdati toliko, pustite neka administracija odradi svoj dio posla.

Mark Obama

Player
Player

želim prijaviti ozbiljnu sumnju na kršenje pravila servera u vezi sa igračem koji koristi ID 18199. Postoje osnovane indicije da navedeni igrač kupuje in-game novac (pare) za Real Cash, što predstavlja ozbiljno kršenje pravila servera i kompromituje fer igru svih ostalih učesnika.

Molim vas da se detaljno pregledaju svi relevantni logovi koji se odnose na njegove:

• bankovne promjene,
  • komunikacija putem sistema (posebno u periodima kada je došlo do većih priliva novca ili promjena imovine),
Posebno bi bilo korisno da se provjeri i povezanost ID 18199 s računima koji se koriste samo privremeno radi prijenosa novca (tzv. mule accounti), kao i eventualni dokazi o uplati stvarnog novca u zamjenu za in-game sredstva.

Napominjem da se ovakvo ponašanje kosi sa pravilima GrandRP zajednice i narušava integritet servera. Iz tog razloga se nadam da će se ova situacija shvatiti ozbiljno i da će se, ukoliko se sumnje potvrde, poduzeti odgovarajuće mjere u skladu s pravilnikom.

Naravno da kupuje odakle inace tolike pare Lp

Hamdo Obama

Player
Player

• bankovne promjene,

Nebi se oni bunili da su cisti, zamolila bi se administracija da se pregleda ovo

Mark Obama

Player
Player
Hahahahaha samo cu jedno da kazem a to je da MOZETE SAMO DA BUDETE LJUBOMORNI na nas uspeh u biznisima i pijace sa uspesnim prodajama :)
TREBA DA VAM BUDE JASNO DA MI DRZIMO PIJACU I DA SMO TU 10+h dnevno svako od nas na projektu, budi i ti pa ces mozda biti uspesan!

Za razliku od vas koji ste juce izasli iz hotela svi mi imamo preko 50godina a neki i 100godina u gradu i 1acc, cak ni twink nemamo.

Tako da pokrijte svoje prazne glave svojim velikim usima i cutite ili odletite negde :LOL:...
Po toj prici onda bi ja trebao da imam 500b, ali cvrc ne ide to tako jer ja ne kupujem pare kao vi.

Roberto_Sifon

Player
Player
ja ne razumijem kako pojedinci mogu smatrati da je moguce biti ljubomoran na nekog u igrici, igrica je iskljucljvio tu da se zabavimo da izgradimo lijepe odnose, nemojte mijesat pojam ljubomore i pojam nepravde. Mi samo ne podrzavamo nepravduu. Kad kazem "mi" Mislim na vecinu clanova koji ucestuju u ovom RP-U. I "mi" treba da zahtijevamo da se logovi provjere svima a ne samo doticnom za kojeg svi znaju da kupujem novac za rl cash. Zahvaljujem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom