izlazi iz igrice mrtav i vraca se da bi bio ozivljen (protiv skripte)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bravo brate dolazite pucate bez brojanja. Crashala mi se igrica tocno oko 7 (novog sata) te sam odma usao zbog panela i kad sam usao bio sam ziv to nije do mene, evo i crash log:izlazi iz igrice mrtav i vraca se da bi bio ozivljen (protiv skripte)
pogledajte koliko je sati na kompjuteru i pogledajte koliko je sati tokum povabravo brate dolazite pucate bez brojanja. Crashala mi se igrica tocno oko 7 (novog sata) te sam odma usao zbog panela i kad sam usao bio sam ziv to nije do mene, evo i crash log:
jbg buraz zna mi crashat puno puta u danu, ovo je pravi za ovu situaciju stavio sam od sljedeceg crasha nakon kaj ste otislipogledajte koliko je sati na kompjuteru i pogledajte koliko je sati tokum pova![]()
Ovaj idalje nije validan ali prepustit cemo adminu za svaki slucaj. Ne zelimo pricati u njihovo imejbg buraz zna mi crashat puno puta u danu, ovo je pravi za ovu situaciju stavio sam od sljedeceg crasha nakon kaj ste otisli
ja sam dostavio svoje dokaze a ti nemoj glumit admina jer nisi admin vise, vidi se i zastoOvaj idalje nije validan ali prepustit cemo adminu za svaki slucaj. Ne zelimo pricati u njihovo ime![]()
Ja sam napisao da cemo prepustit adminima? Ocito ne znate citati gospodine posto ja nisam nigdje glumio niti cu glumit adima sto bi to radio ??ja sam dostavio svoje dokaze a ti nemoj glumit admina jer nisi admin vise, vidi se i zasto![]()
Moje misljenje nije admin glumarekao si: "ovaj nije validan", molim te ne glumi forum warriora ne ide ti